Cine este femeia arsă de vie de propriul nepot, în cartierul Giulești! Agresorul a fost supus expertizei psihiatrice

Author: Diana Ghita
Actualizat: 07 nov 2023, 10:15

Femeia incendiată în cartierul Giulești

Sursa: Captură YouTube; Unsplash

Totul ar fi pornit din cauza unei moșteniri, care a declanșat un adevărat conflict între membrii familiei. Nepotul victimei s-ar fi înfuriat din cauză că aceasta nu voia să-i lase apartamentul ei.

În dimineața de luni, 6 noiembrie, o femeie a fost incendiată, fără milă, în cartierul Giulești, din Capitală. Victima, în vârstă de 54 de ani a fost ucisă chiar de către propriul ei nepot, în vârstă de 33 de ani, în scara blocului în care locuia aceasta.

Cine este femeia arsă de vie de propriul nepot

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

În imagini, se poate observa cum atacatorul a scos un bidon de benzină și a stropit-o pe femeie, dându-i, ulterior, foc.

Totul s-a întâmplat chiar sub ochii îngrijitoarei de pe scară și a unei tinere vecine, care au încercat să-i vină în ajutor victimei, stingând focul.

Aceasta din urmă a reușit să fugă și să se adăpostească înapoi în clădire, însă, în toată tevatura, s-a împiedicat, căzând la pământ, moment în care nepotul ei și-a continuat planul malefic.

După ce le-a gonit pe femeile care au intervenit, tânărul a început să o lovească cu picioarele pe mătușa sa neputincioasă și a turnat, în continuare, benzină peste ea ca mai apoi să-i dea foc.

Victima nu a mai avut nicio șansă să scape cu viață din această tragedie, întrucât flăcările violente au acoperit-o în întregime, arsurile afectându-i o mare parte din suprafața corpului.

„Femeia fost lovită de mai multe ori cu pumnii și picioarele. Apare pe imagini un conflict verbal care degenerează într-un conflict fizic, iar de acolo s-a ajuns la incendiere. Nu pare un conflict spontan. Presupunem că a existat un conflict anterior.”, a transmis procurorul care se ocupă de acest caz.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: O mamă și fiica ei au fost găsite moarte într-o casă părăsită din Botoșani. Principalul suspect ar fi chiar soțul femeii

Ce detalii ies la suprafață în cazul crimei din Giulești

Deși principalul suspect pentru această faptă, nepotul femeii, prezintă arsuri pe picioare și a fost surprins pe camerele de luat vederi, acesta neagă cu vehemență odioasa crimă.

Asasinatul s-ar fi produs în urma unor certuri referitoare la o moștenire de familie, mai exact la un apartament. După acest conflict și după ce a urmărit-o constant pe mătușa lui, în cele din urmă, bărbatul a recurs la acest gest extrem.

Pentru fapta sa, nepotul victimei a fost reținut de către autorități, pentru a i se efectua expertiza psihiatrică. Acesta este pasibil la închisoare pe viață, dacă va fi declarat vinovat de săvârșirea infracțiunii de omor.

„Este un om care crede în momentul cu pricina că îşi face dreptate, că nu mai are nimic de pierdut şi că administrează, de fapt, un fel de sentinţă, un verdict pe care el l-a dat şi din poziţia de parte vătămată, şi din poziţia de juriu, şi din poziţia de judecător şi, cu siguranţă, din poziţia de călău.”, a explicat Gabriel Diaconu, medic psihiatru, pentru Observator.

Citește și: O femeie s-a aruncat de la etajul cinci și a căzut peste un om de pe stradă! Incidentul a avut loc în centrul Bucureștiului

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?