Cine este femeia care a fost ucisă de propriul ei soț, în Italia. Alexandra avea doar 35 de ani

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 25 oct 2022, 23:27

O femeie a fost ucisă de soțul ei în Italia

Sursa: Facebook Tgr Rai Alto Adige

O femeie în vârstă de 35 de ani a fost ucisă de propriul ei soț, în casa în care locuiau. Crima a avut loc în Bolzano, nordul Italiei, și stătea cu soțul ei de câteva luni.

Alexandra Elena Mocanu, tânăra de 35 de ani, ar fi fost ucisă de Avni Mecje, soțul ei, în vârstă de 45 de ani, care i-a spus fratelui său că trebuie să fugă, pentru că îl caută poliția. 

O femeie a fost ucisă de soțul ei în Italia

Alexandra Elena Mocanu locuia împreună cu soțul ei în aceeași casă de câteva luni, și a fost găsită fără suflare și învelită cu o pătură duminică, în jurul orei 17.00,

atunci când pompierii au ajuns la locul faptei, unde au intervenit și carabinierii, criminaliștii și procurorul adjunct Claudia Andres, conducătoarea anchetei.

Avni Mecje, soțul femeii, de origine albaneză, și-a sunat fratele și i-a spus că trebuie să plece din țară, deoarece îl caută poliția. Familia fetei este cea care a alertat autoritățile.

Citeste si: Mesajul plin de durere postat de Alina, înainte de a fi ucisă de fostul iubit, pe un câmp. La scurt timp, criminalul a intrat cu mașina într-un stâlp

Polițiștii au descoperit în scurt timp că Avni Mecje a plecat cu mașina și cu telefonul Alexandrei din Bolzani, gândindu-se că s-ar putea îndrepta spre Albania, acolo unde s-a născut.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Alexandra și soțul ei se certau foarte des, spun vecinii

În jurul orei 21:00, duminică seara, cadavrul Alexandrei a fost preluat de legiști și dus la morgă, unde i se face autopsia.

Luni seara, Avni Mecje, principalul suspect, s-a predat autorităților.

Vecinii au declarat, pentru anchetatori, că Alexandra și Avni aveau des scandaluri, iar sâmbătă s-ar fi certat foarte puternic seara, după care s-a lăsat o liniște mormântală duminică.

Citeste si: Cel mai murdar om din lume a murit la vârsta de 94 de ani. Motivul pentru care Samou Haji nu mai făcea baie cu săpun de peste 60 de ani

„Din apartamentul lor se auzeau des certuri puternice și asta s-a întâmplat și sâmbătă seară, până la ora 22:30. Apoi am auzit sertare trântite, după care a fost liniște până duminică, când polițiștii și pompierii au intrat în apartament”, a mărturisit un vecin.

Alexandra Elena Mocanu a fost o româncă în vârstă de 35 de ani. Femeia era barmaniță într-un local din capitala provinciei Tirolul de Sud și locuia de câteva luni în orașul Bolzani, alături de soțul ei, Avni Mecje, în vârstă de 45 de ani, de origine albaneză.