Cine este femeia care a încercat să împingă doi oameni în fața metroului! A fost internată la spitalul Obregia

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 19 oct 2022, 04:25

Cine este femeia care a încercat să împingă doi oameni în fața metroului! A fost internată la spitalul Obregia

Sursa: PixaBay

Femeia care ar fi încercat să împingă cel puțin doi oameni în fața metroului a fost găsită și prinsă de poliție. Femeia a ajuns în atenția autorităților datorită unor postări de pe Facebook.

Conform martorilor de la fața locului, femeia i-ar fi agasat pe oamenii de pe peron cu o cruce mare de lemn. În final, femeia a fost găsită, reținută și internată în spitalul Clinic de Psihiatrie „Obregia”.

Cine este femeia care a împins doi oameni la metrou

Femeia a fost acuzată de Polițiștii de la Transporturi și de câțiva martori de la fața locului că ar fi încercat să împingă pe șină oamenii care așteptau metroul pe peron.

Evenimentul s-a petrecut seara, în jurul orei 17:00, la stația de metrou Lujerului din cartierul Militari.

Femeia a împins prima dată un bărbat, apoi a împins o tânără cu crucea de lemn. Martorii au declarat că femeia vorbea singură și umbla haotic printre călătorii din stație, după care s-a urcat în metrou și a plecat.

Citeste si: Panica in Bucuresti! Acest barbat ameninta pe Facebook ca va arunca femei in fata metroului: "Arunc cel putin una pana ma prindeti"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru a atenționa pasagerii, dar și pentru a aduna mai mulți martori, persoana care a fotografiat-o pe femeie a făcut public cazul pe pagina de Facebook destinată transportului cu metroul.

„Dacă metroul nu era în staţie, dacă persoana era mai aproape de șine, dacă avea o cască în ureche şi nu auzea că cineva îi spunea -Vezi că vine spre tine-, se putea întâmpla să cadă pe şine”, a spus Cornelia Dumitrache, administratorul paginii MetroCrush.

Citeste si: Prima declaratie a criminalei de la metrou! A dezvaluit motivul pentru care a comis oribila fapta: a dat vina pe victima

Autoritățile au găsit-o pe agresoare și au transportat-o la Spitalul de Psihiatrie „Obregia”.

În decembrie 2017, un lucru asemănător, mult mai tragic, a avut loc tot la metrou, unde o tânără de 25 de ani a murit după ce a fost împinsă de o femeie, în fața metroului, la stația Dristor.

Magdalena Șerban, agresoarea, a fost condamnată la închisoare pe viață.

 

Taguri: