Cine este femeia care a murit după ce a fost atacată de câine, în propria sa casă. Victima a petrecut 17 zile în spital înainte să moară

Author: Lavinia Medrea

Victima a petrecut 17 zile în spital înainte să moară

Sursa: PixaBay

O femeie a murit la mai bine de două săptămâni după ce a fost sfâșiată de câinele ei în propria sa casă. Poliția a confirmat astăzi decesul victimei.

O femeie a murit după ce a fost sfâșiată mortal de câinele ei, în propria sa locuință. Shirley Patrick a petrecut mai bine de două săptămâni în spital după ce a fost atacată de animal și a suferit răni care i-au pus viața în pericol.

Cine este femeia care a murit după ce a fost atacată de câinele ei

Femeia în vârstă de 83 de ani a murit la spital, la 17 zile după ce a fost atacată de cățelul ei în Caerphilly, în sudul Țării Galilor, a confirmat poliția, conform Mirror.

Citește și: Cine este polițistul din Galați, de doar 21 de ani, care și-a tăiat venele și apoi s-a împușcat în cap. Acesta fusese părăsit recent de iubita sa

Tragedia s-a petrecut la doar 800 de metri distanță de o casă în care un băiat de zece ani a fost ucis de un alt câine în urmă cu doar un an.

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, despre care se crede că ar fi fiul ei, Paul, a fost, de asemenea, dus la spital cu răni minore, și a fost recent externat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Un bărbat de 32 de ani, din Turcia, a fost împușcat de un câine. Totul s-a întâmplat în timpul unei partide de vânătoare

Patru persoane care au fost arestate sub suspiciunea de a avea în grijă un câine periculos și care a provocat răni au fost eliberate pe cauțiune condiționată.

Ce rasă era câinele care a ucis-o pe femeie

Câinele, un patruped de talie mare, de culoare neagră, de rasa bully cross cane corso, a fost confiscat de ofițeri și ucis.

Detectivul șef Matthew Sedgebeer a declarat: „Dacă aveți preocupări sau orice informații cu privire la acest câine și la comportamentul său anterior, atunci vă rugăm să vă opriți și să vorbiți cu noi”.

Vecinii au declarat că „s-a dezlănțuit iadul” în casă, iar ofițeri special instruiți în domeniul armelor de foc, polițiști și paramedici au fost chemați sâmbătă la casa din Caerphilly, în sudul Țării Galilor.

Nepotul ei a condus o afacere de plimbare a câinilor numită Leeondogs din casă, dar s-a mutat înainte de tragedie.

Un alt vecin a spus despre femeie, care era văduvă de trei ani, că „era doar o bătrână drăguță pe care o vedeai plimbându-se pe aici. Săraca, să sufere așa la vârsta ei”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.