Cine este femeia care a șocat trecătorii din cartierul bucureștean Brâncoveanu după ce a ieșit complet dezbrăcată să-și plimbe câinele

Autor: Andrei Costanda

Femeia care și-a plimbat câinele complet dezbrăcată în cartierul Brâncoveanu din București

Sursa: SpyNews

O tânără a creat agitație în cartierul Brâncoveanu, plimbându-se complet dezbrăcată, însoțită de câinele său, spre uimirea și spaima trecătorilor.

Într-o dimineață obișnuită de joi, cartierul Brâncoveanu din București a fost scena unor evenimente neobișnuite. O tânără de 32 de ani, vizibil dezorientată, a ieșit pe străzile orașului complet dezbrăcată, plimbându-și câinele în lesă.

O femeie s-a plimbat dezbrăcată complet în cartierul Brâncoveanu

Imaginile surprinse de martori oculari au devenit rapid virale, șocând și bulversând atât locuitorii zonei, cât și pe cei care au văzut filmările online.

Incidentul s-a petrecut într-una dintre cele mai aglomerate zone ale capitalei, la o oră de vârf, când mulți oameni se îndreptau spre locurile de muncă sau își însoțeau copiii la școală. Apariția femeii a stârnit o gamă variată de reacții, de la stupoare și îngrijorare, până la râsete și comentarii ironice. Mulți părinți au încercat să își ferească copiii de această priveliște neașteptată, iar câteva fetițe au fost vizibil speriate de situație.

Femeia nu părea deloc afectată de lipsa hainelor sau de atenția nedorită pe care o atrăgea. Din contră, se comporta ca și cum totul ar fi fost perfect normal, abordând trecătorii într-un mod relaxat și lipsit de inhibiții. Deși părea debusolată, aceasta a continuat să se plimbe cu câinele său fără să dea semne că ar intenționa să se îmbrace sau să se retragă din spațiul public.

Citește și: Pe cine alege Virginia dintre Moldo, Robi și Patrick? Tânăra pare hotărâtă să-l cunoască pe noul concurent, spre dezamăgirea lui Robi: „Mi-ai plăcut”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Gabriela Cristea traversează o perioadă dificilă cu fiica sa, Victoria! Cu ce dificultăți se confruntă: „Mi s-a rupt sufletul când copilul meu a țâșnit și a venit direct către brațele mele.”

Comunicatul emis de Poliția Română

Reacția autorităților nu a întârziat să apară. Poliția Română a intervenit în scurt timp, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 16. Conform declarațiilor oficiale, aceștia au găsit-o pe femeie la o adresă din Sectorul 4, tot însoțită de câinele său. În urma verificărilor, s-a decis solicitarea unui echipaj medical pentru a transporta tânăra la o unitate medicală, unde să primească îngrijirile necesare.

Animalul de companie al femeii a fost preluat de către concubinul acesteia, conform informațiilor furnizate de poliție. Deocamdată, nu au fost oferite detalii suplimentare despre starea de sănătate mentală a femeii sau despre motivele care au dus la comportamentul său neobișnuit.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, ce fac referire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 4, a fost observată o femeie dezbrăcată, Serviciul Informare și Relații Publice este abilitat să comunice următoarele_: La data de 10 iulie 2024, în jurul orei 20.30,

polițiștii Secției 16 Poliție s-au deplasat la o adresă din Sectorul 4, iar în urma verificărilor efectuate, a fost depistată o femeie dezbrăcată, în vârstă de 32 de ani, care era însoțită de câinele ei. De asemenea, la adresă, a fost solicitat un echipaj medical, care a transportat persoana la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate. Cu privire la animalul de companie, acesta a fost preluat de către concubinul femeii”, au transmis oamenii legii.

Citește și: Suma incredibilă cheltuită de o familie cu doi copii într-o singură zi, în Mamaia Nord: „În condițiile în care seara și dimineața am mâncat acasă…”

Incidentul a stârnit multe discuții și speculații în mediul online, unde mulți și-au exprimat îngrijorarea față de starea psihică a tinerei. Alții au criticat rapiditatea cu care imaginile au fost distribuite pe rețelele sociale, subliniind necesitatea unei abordări mai empatice și responsabile față de astfel de cazuri.

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.