Cine este femeia care i-a făcut zile fripte lui Murat Unalmis, celebrul Demir din serialul ”Mă numesc Zuleyha”. Iată imagini inedite de la nunta lor

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 10 mar 2022, 15:01

Murat Unalmis, celebrul Demir din serialul ”Mă numesc Zuleyha”, a fost căsătorit cu o cunoscută actriță din Turcia. Iată imagini nemaivăzute de la nunta celor doi

Sursa: Instagram

Murat Unalmis, cunoscut pentru rolul lui Demir în serialul ”Mă numesc Zuleyha”, este cel mai apreciat și admirat actor al momentului în Turcia.

Murat Unalmis a devenit celebru prin rolurile pe care le-a interpretat în serialele ”Gunesi Gordum” și ”New York’ta Beş Minare”. Puțini sunt cei care știu că  actor a fost căsătorit cu o celebră actriță din Turcia. 

Murat Unalmis, celebrul Demir din serialul ”Mă numesc Zuleyha”, a fost căsătorit cu o cunoscută actriță din Turcia

Murat Unalmis s-a născut în 1981 în Kayseri, Turcia.

Acesta s-a mutat în Istanbul după ce a terminat studiile gimnaziale. În perioada liceului a jucat baschet profesionist pentru Clubul Sportiv Fenerbahçe.  Deși nu a studiat din prima actoria, pasiunea lui cea mai mare, Murat a terminat mai întâi Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității Marmara, iar apoi a decis să-și urmeze visul și să aplice la Facultatea de Teatru și Film in cadrul Academiei din Istanbul.
În această perioadă, actorul a jucat în mai multe filme și seriale precum ”Hayat Bağları”, ”Sınırlı Aşk”, ”Kurşun Yarası”, ”Üç Kadın”, ”Deli Duran”, ”Sen Ne Dilersen”, care i-au adus un mare succes. 

Citeste si: Episod nou din “Ma numesc Zuleyha”, in aceasta seara, de la ora 20:00. Lovitura grea pentru familia Yaman

În 2010, celebrul actor a primit rolul principal în serialul ”Yer gök aşk”.

Pe platourile de filmare s-a îndrăgostit de partenera sa din serial, Birce Akalay. Cei doi s-au căsătorit în 2011, însă relația lor nu a mers așa cum s-au așteptat, iar un an mai trâziu au divorțat, în 2012.

Rolul din serialul ”Ma numesc Zuleya” i-a adus performanțe excepționale celebrului actor care îl interpretează pe Demir în serialul fenomen de la Kanal D, drept urmare, Murat Unalmis a câștigat ”Premiul pentru cel mai bun actor al anului”, fiind cel mai apreciat actor al momentului din Turcia.

Carismaticul actor deține o fermă în Çanakkale, un oras pe care l-a îndrăgit când a jucat în serialul ”Seddülbahir 32 Saat”,  iar recent și-a deschis un restaurant în Cappadocia, orașul unde se filmează serialul “Mă numesc Zuleyha”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Hilal Altinbilek și Ugur Gunes din serialul Mă numesc Zuleyha, relație de iubire și dincolo de platourile de filmare sau o prietenie sinceră? Imaginile care au pus pe jar fanii celor doi actori!

 

 

 

 

 

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.