Cine este femeia care i-a pus capac lui Jador. Artistul este îndrăgostit lulea: Imi place foarte mult de ea

Author: Madalina Maftei

Cine este femeia care i-a pus capac lui Jador. Artistul este îndrăgostit lulea: Îmi place foarte mult de ea

Sursa: Captură YouTube

Jador, invitat în emisiunea”Duet cu Alexandra”, a făcut dezvăluiri despre femeia de care este îndrăgostit în prezent. Artistul a mărturisit că este foarte inteligentă și râde tot timpul.

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere din România. În cadrul emisiunii ”Duet cu Alexandra”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, artistul a vorbit despre momente-cheie din viața lui, precum copilăria, cum a rămas fără prieteni, dar și despre femeia de care s-a îndrăgostit.

Jador, despre femeia care l-a cucerit

Jador este un bărbat extrem de sensibil și pune foarte mult suflet în tot ce face.

De-a lungul timpului, de când numele lui a devenit sonor, despre artist s-a scris multe, mai ales despre femeile din viața lui. 

La un moment dat, acesta a dezvăluit că nu a prezentat părinților niciodată vreo fată, iar atunci când va duce o femeie acasă, aceea va fi viitoarea lui soție. În ultima perioadă, Jador s-a axat foarte multe pe carieră, iar aparițiile în spațiul public au început să fie tot mai rare. 

În cadrul emisiunii ”Duet cu Alexandra”, acesta a dezvăluit că este singur în aceste momente, însă îi place foarte mult o fată care nu este româncă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Jador, prima reacție după ce Iancu Sterp a câștigat în fața lui Ovidiu Neveu! Cântărețul a fost prezent alături de Bogdan Mocanu și Culiță Sterp la meciul decisiv

”Momentan nu vreau să găsesc vreo fată, nu-mi doresc să găsesc pe cineva. Imi place de o fată care nici măcar nu e româncă. Imi place foarte mult de ea. E mișto, râde toată ziua, e cel mai important, și e foarte inteligentă. Vorbește cinci limbi străine fluent, e femeie mișto. Chiar îmi place foarte mult de ea”, a spus Jador.

De asemenea, Jador a dezvăluit că nu mai are prieteni, alături i-au rămas doar Cătălin Moroșanu și încă un băiat. În rest, toți prietenii l-au trădat sau l-au părăsit, a precizat acesta.

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă și-au spus adio! Anunțul a fost făcut chiar de fosta concurentă de la Puterea Dragostei: ”Îmi doresc să fie fericit, să-și facă o relație”