Cine este femeia care s-a aruncat de pe un bloc împreună cu cei doi copii ai săi. Ce a determinat-o să facă acest gest necugetat

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 03 feb 2023, 07:20

În cursul dimineții de marți, femeia de 33 de ani a decis să-și ia viața împreună cu cei doi copii ai ei și s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc din Timișoara.

Femeia, mama celor doi copii, a recurs la un gest extrem în această dimineață în drum spre grădinița copiilor săi. Aceasta a oprit mașina pe bulevardul Dâmbovița din Timișoara, după care a intrat într-un bloc cu 10 etaje și a decis să se arunce de pe acoperișul imobilului împreună cu cei mici. Toți trei au murit în urma gestului necugetat și nimeni nu înțelege de ce mama copiilor a decis să facă asta.

Ea este femeia care s-a sinucis împreună cu cei doi copii, la Timișoara

Femeia de 33 de ani s-a urcat cu cei doi copii, un băiat de 3 ani și o fata de 6 ani, pe acoperiș și au sărit în gol. Aceștia au fost văzuți inconștienți și într-o baltă de sânge de un martor care se afla în fața blocului. Acesta a alertat imediat poliția, însă pentru cei trei nu s-a mai putut face nimic, astfel a fost declarat decesul, notează spynew.ro.

Antena3 a prezentat prima imagine cu victima și cei doi copii ai ei. Nimeni nu poate înțelege de ce femeia a recurs la acest gest extrem, mai ales că în fotografie părea foarte fericită alături de copiii ei. 

Potrivit presei locale, femeia era divorțată, însă pe data de 19 aprilie a depus o cerere la Primăria din Timișoara pentru a se recăsători cu fostul ei soț. 

Citeste si: Kira, bebelușul ucis de ruși la Odesa, a fost înmormântată alături de mama și de bunica ei. Lacrimi și durere la căpătâiul a trei generații de femei

Ce spune administratorul blocului despre cele întâmplate

Administratorul blocului de pe acoperișul căruia femeia a sărit în gol cu cei doi copii susține că ușa care permite accesul spre acoperiș era încuiată și nu înțelege cum a reușit să pătrundă pe clădire.

Mai mult, oamenii susțin că nu au văzut-o niciodată pe femeie prin zonă, iar mama ei a declarat că blocul se afla la o distanță considerabilă de casă. 

 

 

 

 

 

 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei