Cine este femeia ce i-a fost alături lui Mihai Leu timp de trei decenii? Mihai Leu și soția sa s-au întâlnit în Germania

Autor: Bianca Vidoi

Cine este femeia de care s-a îndrăgostit Mihai Leu

Sursa: Facebook Anna Leu

Mihai Leu este primul campion mondial de box profesionist al României, însă toate acestea nu s-ar fi putut întâmpla fără femeia ce l-a susținut întotdeauna.

Mihai Leu este un apreciat sportiv din țara noastră, iar de peste trei decenii, acesta își împarte viața cu femeia ce i-a furat inima, Anna. Destinul i-a unit pe cei doi și au reușit să își întemeieze o familie cu care campionul mondial de box profesionist al României se mândrește.

Cum a întâlnit-o Mihai Leu pe soția sa, Anna

Mihai Leu și-a început cariera în boc în anul 1977, urmând ca 20 de ani mai târziu să câștige centura mondială la categoria semi-mijlocie a versiunii World Box Organization.

Atunci când se afla pe culmile succesului, Mihai Leu a cunoscut-o pe femeia ce avea să îi fie soție, iar acesta recunoaște că a durat foarte mult până i-a cucerit inima femeii.

Anna este italiancă în origine, însă locuia în Hunedoara, iar cei doi s-au întâlnit în Germania, atunci când frumoasa femeie se afla în vizită la câțiva prieteni comuni pe care îi avea cu Mihai Leu, mai exact la o prietenă ce lucra la un restaurant.

Restaurantul acesta este și locul în care Mihai Leu și Anna s-au văzut într-o seară, moment în care campionul mondial de box profesionist s-a îndrăgostit pe loc de aceasta, iar deși a durat foarte mult timp până a reușit să îi câștige inima, acesta a luptat știind că este femeia cu care va fi până la sfârșitul vieții lui.

Citește și: Afla cum a reusit sa slabeasca Mihai Leu 10 kg in trei saptamani! VIDEO

Mihai și Anna Leu sunt căsătoriți de mai bine de 30 de ani, iar familia pe care cei doi și-au format-o este plină de armonie și susținere, elemente ce l-au ajutat pe campion să se afle pe culmile succesului până la accidentarea ce i-a răpit cariera. Anna recunoaște că ei doi au fost foarte norocoși să se potrivească atât de bine și să aibă parte de povestea de dragoste pe care orice fată și-o dorește încă de la o vârstă fragedă, dar și că un secret al relației lor longevive este faptul că nu se formalizează și se comportă normal,

făcând doar ce simt, relatează unica.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Anna îl susține în toate competițiile sportive la care participă și este mereu alături de soțul ei atunci când acesta se află la curse, iar aceasta a recunoscut că și-a dorit ca bărbatul pe care îl iubește

să își urmeze visele, oricât de periculoase ar fi fost, astfel încât să nu îi îngrădească libertatea de care are orice persoană nevoie.

Fiul lui Mihai Leu are și el pasiuni riscante

Mihai Leu este un bărbat norocos, atât din punct de vedere profesional, dar și din punct de vedere personal, mândrindu-se cu o frumoasă familie. Mihai și Anna Leu au o relație de peste 30 de ani, iar ca rezultat al iubirii lor, pe lume a venit Marco, un frumos tânăr de 29 de ani ce împarte pasiuni periculoase, precum tatăl său.

Marco nu apare așa des în lumina reflectoarelor, preferând să își petreacă mare parte din timp pe munte, acolo unde poate să practice sporturile sale de iarnă preferate. Acesta a terminat un masterat de management sportiv și este instructor de schi şi snowbord, pasiuni pe care Mihai Leu le consideră mai periculoase decât raliurile.

Citește și: Mihai Leu nu este atat de dur cum pare! Nu l-ai vazut niciodata intr-o asemenea ipostaza

Deși Marco are alte pasiuni față de cele ale tatălui său, acesta îl ajută întotdeauna cu organizarea competițiilor auto cu care se ocupă Mihai Leu, însă preferă ca în sezonul rece să se întoarcă la adevăratele lui pasiuni.