Cine este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani și este mândră de înfățisarea ei: „Pot să mă iubesc în fiecare zi cu ușurință!”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 31 mai 2024, 15:36

Ea este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani și este mândră de înfățisarea ei: „Pot să mă iubesc în fiecare zi cu ușurință!”

Sursa: Instagram justqueen88

Anastasia Pokreshchuk, o femeie de 36 de ani din Kiev, Ucraina, a devenit cunoscută pe rețelele sociale pentru operațiile estetice extreme, inclusiv cele care au dus la creșterea enormă a pomeților.

Într-un interviu exclusiv acordat MailOnline, Anastasia vorbește deschis despre motivul pentru care a optat pentru aceste intervenții chirurgicale și cum au influențat acestea viața ei.

Anastasia are cei mari pomeți din lume

Anastasia explică că operațiile estetice nu au fost niciodată pentru a satisface pe altcineva, ci pentru a se simți bine în propria piele.

„Am început această călătorie pentru mine", spune ea, respingând ideea că ar fi căutat aprobarea altora pentru transformările sale.

Cu o sinceritate uimitoare, ea povestește cum aceste proceduri nu numai că au influențat înfățișarea sa, dar au jucat un rol important în revitalizarea încrederii sale în sine.

„Pot să mă iubesc în fiecare zi cu ușurință!” mărturisește Anastasia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Anastasia, hărțuită în mediul online

Cu toate acestea, popularitatea ei pe rețelele sociale a adus și provocări. Anastasia primește nenumărate mesaje de la bărbați fascinați de aspectul ei. Deși unele persoane pot găsi transformările ei uimitoare, altele pot fi critice sau judecătoare.

„Primesc o mulțime de mesaje ciudate de la bătrâni înfiorătoare care îmi oferă bani pe care îi blochez imediat”, a

spus aceasta.

Citește și: Cum arată Adelina Pestrițu, după ce a renunțat la implantul mamar: ”Mi-am luat inima în dinți”. Motivul pentru care vedeta a recurs la această schimbare

View this post on Instagram

A post shared by Anastasiia👑 (@justqueen88)

În ceea ce privește viitorul apropiat, Anastasia își dorește să adopte copii orfani din cauza războiului tragic care a afectat țara ei.

Anastasia este mult mai mult decât o apariție în mediul online. Ea vede fațete multiple ale feminității și vrea să ofere o casă și iubire copiilor care au suferit pierderi devastatoare.

Anastasia recunoaște că, în ciuda observațiilor publice, viața ei amoroasă nu a fost afectată negativ de aspectul ei transformator. Dimpotrivă, spune ea, transformările sale au adus în viața ei conexiuni valoroase și susținere.

„Vreau să mă uit în oglindă și să cred că sunt atât de frumoasă,” a mai spus ea.