Cine este femeia din viața lui Ionuț! Fostul concurent de la „Casa iubirii” a făcut dezvăluiri surprinzătoare: „Am fost la ea acasă”

Autor: Diana Ghita

Ce mărturisiri a făcut Ionuț

Sursa: Captură YouTube WOWnews

Ionuț a fost invitat la emisiunea „Culisele iubirii”, unde a dezvăluit că a trecut peste despărțirea de Bianca, iar acum este deschis să cunoască persoane noi.

La câteva luni după despărțirea de Bianca, Ionuț a dezvăluit că își dorește să cunoască și alte tipuri de persoane. Însă acesta a explicat că nu vrea să se grăbească, ci să ia lucrurile pas cu pas.

Cine este femeia din viața lui Ionuț

După despărțire, Bianca a spus că nu mai are nevoie de niciun bărbat în viața ei, însă Ionuț a contrazis aceste vorbe: „Astea sunt minciuni! Cine ar sta singur toată viața sau cel puțin o perioadă?”.

Fostul concurent de la „Casa iubirii” a respins această teorie întrucât el a început să interacționeze cu alte persoane: „În ultima perioadă am început să mă deschid, să răspund la mesaje, să vorbesc cu anumite fete. Să vedem dacă pot să cunosc pe cineva, dacă găsesc pe cineva”.

Însă, recent, în mediul online s-a zvonit că Ionuț și-ar fi găsit, deja, o nouă iubită.

Aceste speculații au început să apară după ce tânărul a postat un story în care s-a văzut mâna unei fete. Însă, la „Culisele iubirii”, Ionuț a explicat întreaga situație.

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf

„Am fost cu o prietenă la ea acasă, am desenat.

Ea desenează foarte bine și mi-a zis să facem un concurs, care desenează un ochi mai bine.(...) Și am postat un story și s-au văzut niște unghii albe și lumea a sărit că mi-am făcut iubită”,  a spus fostul concurent de la „Casa iubirii”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ileana Sterp traversează o perioadă dificilă din viața sa! Soțul său a fost implicat într-un accident: „Sunt momente grele pentru noi ca familie.”

Ce părere ar avea Ionuț dacă Bianca ar intra într-o nouă relație

În cadrul emisiunii moderate de Bianca Comănici, Ionuț a mai dezvăluit că s-a întâlnit cu Bianca în mall, însă acesta a avut o atitudine indiferentă față de ea: „Ne-am întâlnit din întâmplare, ne-am salutat.(...) N-am simțit nimic.(...) Când am văzut-o la mall n-am simțit un disconfort că stau la ea sau la masă cu ea”.

Ulterior, prezentatoarea l-a întrebat dacă l-ar deranja sau l-ar surprinde să o vadă pe Bianca în altă relație, iar acesta a explicat că, din contră, i-ar părea bine pentru ea, întrucât este conștient că, în cele din urmă, tânăra va trebui să-și găsească un nou partener.

Citește și: Ce mesaj a transmis Bianca de la „Casa iubirii”, la o lună de la despărțirea de Ionuț! „Stelele mi-au spus că o să fim...”. Fanii speră la o împăcare

„Nu m-ar surprinde și nici nu m-ar întrista, chiar m-aș bucura să-și găsească pe cineva”,  a mărturisit Ionuț, în cadrul emisiunii „Culisele iubirii”.