Cine este femeia după care suferă Irinel Columbeanu: „Am fost prea credul. Am crezut și în oameni și în femei”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 30 aug 2023, 15:53

Cine este femeia după care suferă Irinel Columbeanu: „Am fost prea credul. Am crezut și în oameni și în femei”

  Sursa: Facebook Irinel Columbeanu/Monica Gabor

Irinel Columbeanu a ajuns la vârsta de 66 de ani și recunoaște că are câteva regrete. Invitat în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, omul de afaceri a vorbit despre o veche iubire, dar și despre starea sa de sănătate, după AVC-ul suferit.

Omul de afaceri a vorbit despre femeia după care suferă și în prezent, și nu, nu este vorba despre Monica Gabor, alături de care are și o fetiță, Irina. 

După cine suferă Irinel Columbeanu 

În cadrul emisiunii Fiță cu Adiță, Irinel Columbeanu a vorbit despre regrete, bani, afaceri, dar și planurile de viitor. 

Acesta a vorbit despre pierderi, dar și despre o mare iubire după care încă suferă.

Citește și: Cu ce se ocupă Ramona Gabor în Dubai! Cine este bărbatul secret din viața ei: ”Am inima plină de iubire”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Da, Oana. Oana Cojocaru”, a spus acesta.

Irinel Columbeanu a suferit un AVC

Irinel Columbeanu a trecut prin momente cumplite, când în luna februarie a anului trecut, a suferit un AVC. Din păcate, acel episod a venit cu alte probleme medicale la pachet, astfel că Irinel Columbeanu se confruntă acum cu dificultăți de vorbire și probleme la ochiul drept.

Citește și: După 12 ani de absență, Ramona Gabor a revenit în România si va oferi detalii, în premieră, la “Teo Show”, în ediția de sâmbătă a emisiunii “Au fost multe lucruri care m-au deranjat. Din acest motiv am și lucrat atât de mult la mine. Îmi păsa foarte mult

De asemenea, omul de afaceri spune că mai are și pierderi de memorie și urmează un tratament pentru a ține totul sub control

„Doamna psiholog a venit dânsa la mine și mi-a adus niște medicamente pentru memorie. Am început să uit, am multe lucruri pe cap. Iau mult tratament pentru asta, pentru memorie, și niște vitamine. Altă afecțiune nu am, sunt ok.

Cel mai mult îmi lipsește o asistentă, nu una medicală, în ceea ce privește numeroasele probleme pe care le am pe cap.

Pe unele am început să le mai și uit, să le încurc. De exemplu, mi-ar fi fost foarte utilă o doamnă, o domnișoară, care să mă fi ajutat să țin evidența tuturor lucrurilor pe care le-am discutat astăzi”, spunea Irinel Columbeanu, în urmă cu ceva timp.

 

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?