Cine este fetița de 4 ani care a fost ucisă de câinele familiei. Animalul a sfâșiat-o în grădina casei

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 01 nov 2023, 09:10

O fetiță de patru ani din Marea Britanie a murit după ce a fost sfâșiată de câinele familiei, în grădina din spatele casei.

Alice Stones în vârstă de numai 4 ani a murit marți după-amiază, după ce a fost atacată de un câine  în Milton Keynes, Marea Britanie.

Citește și: Cine este femeia care a dispărut în mod misterios după ce a ieșit să-și plimbe câinele. Patrupedul și telefonul i-au fost găsite pe o bancă

Cine este fetița de 4 ani care a fost ucisă de câinele familiei. Animalul a sfâșiat-o în grădina casei

Polițiștii au fost chemați la locul tragediei. Aceștia au evacuat imobilul ca să poată să prindă câinele care a atacat-o pe fetiță și să îl împuște, potrivit  Daily Star.  La fața locului au sosit și o ambulanță însă medicii nu au putut face nimic pentru a o salva.

Vecinii au povestit momentele cumplite:  „Am auzit țipete disperate seara trecută. Am auzit: "E moartă! E moartă!".

Părea că Louise (mama fetei) țipa. Erau țipete pătrunzătoare. Vor rămâne cu mine pentru totdeauna. A fost un coșmar. Inima mi-e distrusa. Mă vor bântui. Există un câine acolo, este un câine mare, maro. L-am văzut doar acasă”,
a povestit un bărbat.

Citește și: Părinții acuzați că și-au maltratat bebelușul au fost declarați nevinovați. Aceștia fuseseră arestați și li s-a interzis să își vadă copilul

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

O filmare de la fața locului arată un ofițer de poliție cerând cu disperare oamenilor să iasă din locuință.

„Dacă scapă acest câine, cineva va fi rănit”, spune polițistul pe înregistrare.

Familia avea câinele de șase săptămâni. Până acum, nicio persoană nu a fost arestată. Autoritățile din Milton Keynes au transmis că urmează să stabilească rasa animalului.

Poliția a declarat că este  "un incident tragic". "Înțeleg

cât de mare va fi impactul acestui eveniment asupra comunității și asupra publicului larg. Oamenii se pot aștepta să vadă o prezență mare a poliției în zonă în această seară și în continuare, în timp ce ancheta continuă", a declarat superintendentul  Matt Bullivant, de la Thames Valley Police.

Citește și: Cine este femeia care a murit îngropată de zăpadă alături de câinii ei. Cristiana avea 50 de ani și se întorcea de la cumpărături

"Aș dori să-i asigur pe oameni că, în acest moment, nu există niciun motiv de temere pentru publicul larg. Oricine are îngrijorări trebuie să știe că-i poate aborda oricând pe ofițerii noștri și să le pună întrebări. Îi îndemn pe oameni să nu speculeze cu privire la circumstanțe, în special pe platformele de socializare", a adăugat acesta.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?