Cine este Feyyaz Duman, actorul principal din "Nehir"? In ce filme a jucat si cum arata sotia lui

Autor: Ana Filip
Actualizat: 08 sep 2021, 14:56
feyyaz duman, actor turc Foto(8)
Feyyaz Duman a devenit unul dintre cei mai apreciati actori din Turcia
Sursa: Instagram

Cu douazeci de ani de experienta in actorie, Feyyaz Duman face parte din categoria celor mai talentati si indragiti actori ai momentului din Turcia.

Feyyaz Duman, actorul care da viata personajului Nazim din serialul "Nehir" ("Baraj"), este catalogat drept unul dintre cei mai talentati si apreciati protagonisti ai momentului din Turcia.

Talentatul actor si-a inceput cariera de la varsta de 17 ani si ulterior s-a bucurat de o ascensiune rapida si mari succese, care l-au propulsat printre cei mai apreciati actori ai Turciei. Telespectatorii din Romania l-au cunoscut deja pe indragitul actor in cadrul serialului "Kadin", ce a fost difuzat in anul 2019, iar in prezent acesta poate fi urmarit in distributia productiei "Nehir", difuzata in

fiecare saptamana, luni si marti, de la ora 22:30, la Kanal D!

Cine este Feyyaz Duman, actorul care da viata personajului Nazim din serialul "Nehir"

Feyyaz Duman s-a nascut in 1982, in orasul turcesc Mardin, dar parintii lui au origini kurde. Desi parintii sai i-au descoperit talentul actoricesc inca din copilarie, l-au indrumat sa urmeze peste ani studiile Universitatii Tehnice din Istanbul, unde Feyyaz a decis sa aleaga Facultatea de dansuri populare.

Dupa absolvire insa acesta a decis sa plece in New York, acolo unde a studiat Facultatea de Teatru, la Colegiul Brooklyn. Dupa cinci ani de sedere in America, Feyyaz a revenit in Istanbul si a decis aplice tot ceea ce invatase in domeniul actoriei pe continentul american.
Feyyaz Duman a debutat la varsta de 17 ani, cand a jucat in primul sau film intitulat "Boran", iar ulterior a inceput sa joace in calitate de actor cu drepturi depline incepand cu anul 2008, cand a interpretat un prim rol intr-un film artistic de amploare intitulat, "What Time It Is?", ce a
reprezentat o rampa de lansare importanta catre cariera stralucita de astazi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Detalii nestiute despre Nazim din serialul "Nehir"! Celebrul actor Feyyaz Duman a devenit tatic de curand! Iata cum a fost surprins alaturi de bebelusul lui!

In anul 2019 a fost cooptat sa joace in serialul Nehir (Baraj) in care a interpretat magistral rolul Nazim, ce i-a adus un mare succes.
In viata personala, celebrul actor si-a dorit mereu sa fie extrem de discret. Insa presa turca a descoperit mereu detalii despre relatiile sale. In anul 2019 acesta a decis sa isi uneasca destinul cu iubita sa, Zozan Şimşek, o tanara superba, care nu are legatura cu lumea mondena.

Fastuosul eveniment a avut loc intr-un cadru de poveste si cei doi miri au avut alaturi rude si prieteni apropiati. De curand, cei doi soti au devenit parinti si sunt extrem de fericiti si impliniti.

Citeste si: Filmul din anul 1977 după care s-a inspirat noua producție „Nehir”. De acolo a plecat totul!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.