Cine este fiica lui Tzancă Uraganu! Nu multă lume știe că Anais nu vrea să-i calce pe urme tatălui ei: „De asta nu e de acord”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 27 oct 2022, 10:19

Nu multă lume știe că Anais nu vrea să-i calce pe urme tatălui ei: „De asta nu e de acord”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați maneliști de la noi din țară, care a fost invitat în ultima ediție la „Duet cu Alexandra” să ne dezvăluie detalii interesante din viața lui.

Invitat în ultima ediție a emisiunii „Duet cu Alexandra”, moderată de Alexandra Ungureanu de la „Bravo, ai stil” și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Tzancă Uraganu a vorbit deschis despre un subiect pe care nu mereu îl atinge: familia.

Cine este fata lui Tzancă Uraganu și de ce nu vrea să-i ia tatălui ei pe urme

Tzancă Uraganu se poate declara un tată împlinit, având în vedere că o are pe Anais, fiica lui, o minune de copil, pe care o are din mariajul cu fosta lui soție, Lambada.

Artistul a dezvăluit de ce fiica lui nu vrea să-i calce, deocamdată, pe urme, explicând care sunt greutățile meseriei de artist și a vieții de noapte.

„Nu știu, s-ar putea. Ce vrea să facă, aia o să facă. 

Citeste si: Tzancă Uraganu, primele declarații după ce a anunțat că își va rări cântările. Care este starea de sănătate a manelistului: "Nu mai am putere!"

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

(...) Cine zice că e ușor (n.r.: să fii artist) nu e chiar așa ușor, să fii numai pe drumuri, să stai în toată lumea, asta vorbesc la început (n.r.: de carieră). Că dacă ar fi să-ți alegi din prima unde vrei să cânți, să-ți alegi orele cum vrei să cânți din prima și să faci ce vrei... toată lumea le-ar spune copiilor lor că da, e ok, dar știe fiecare om prin ce trece și e greu până ajungi la un anumit punct, și de asta nu e de acord”, a mărturisit Tzancă Uraganu.

Cea mai mare greutate din viața lui Tzancă Uraganu. Artistul a ajuns la terapie

Unul dintre subiectele care au fost puse pe masă a fost terapia. Tzancă Uraganu i-a mărturisit Alexandrei Ungureanu că a făcut terapie în pandemia de COVID-19, dar nu din cauza apariției și traumelor pe care virusul l-a provocat oamenilor, ci din cauza oboselii excesive cu care artistul începuse să se confrunte zi de zi, lucru care l-a doborât și care l-a determinat să apeleze la un specialist. 

Citeste si: Mesajul neașteptat transmis de soția lui Tzancă Uraganu de 1 Decembrie. Urmăritorii Mădălinei Miu au rămas fără cuvinte

„Am făcut terapie. E ceva care îți schimbă viața. Am fost în pandemie. N-am avut (n.r.: probleme) din cauza pandemiei, am avut din cauza oboselii, m-a luat o stare foarte urâtă și simțeam oboseală constantă și nu mai puteam să dorm bine și eram foarte deprimat, nu știam de ce, nu aveam nici cea mai mică problemă, nu aveam datorii, nu aveam nimic.

Și, totuși eram într-o situație foarte... am crezut că nu mai pot să mă fac bine, și într-o lună de zile eram nou. Acum, eu orice problemă aș avea știu cum să o calculez încât să nu o mai iau în seamă. E cel mai rău lucru care mi s-a întâmplat, starea aia pe care am avut-o”, a povestit artistul.