Cine este fosta pentru care Bogdan Mocanu a scris noua piesă „Sufeream după ea” Cine ar fi trebuit să cânte piesa compusă de Bogdan

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 28 iun 2024, 03:00

Bogdan Mocanu a lansat o nouă piesă

Sursa: Instagram

Bogdan Mocanu este extrem de încântat de noua lui piesă „Rupt de realitate”. Cine ar fi trebuit să interpreteze piesa inițial?

Fostul concurent al emisiunii „Puterea Dragostei” s-a lansat în industria muzicală, iar piesa lansată face deja furori.

Bogdan Mocanu a scris piesa pentru o fostă iubită

Vedeta a dezvăluit faptul că mesajul și povestea piesei sunt desprinse din viața reală și că a compus-o în urma unei despărțiri. Versurile piesei au venit ca o eliberare de trecut, iar acum Bogdan Mocanu susține că a reușit să treacă peste.

Citește și: „Nu faceți decât să mă ambiționați mai tare!” Bogdan Mocanu răspunde comentariilor negative, după ce a lansat noua piesă

„Era 5:30 dimineața, eram acasă, acum vreo opt luni de zile și trebuie să recunosc că eram într-o stare mai emoționantă, mă gândeam la o fostă relație, sufeream după ea și mi-a venit să notez în momentul ăla”, a spus Bogdan Mocanu pentru Wownews.

Citește și: „Am lăsat o fată însărcinată” Bogdan Mocanu, declarații fără perdea din relațiile sale. Cum a reacționat Jador?

Bogdan Mocanu susține că piesa a fost compusă pentru Jador, însă pe parcurs și-a dat seama că îi place cum sună cântată de el. Vedeta susține că nimeni nu ar fi reușit să transmită mesajul piesei ca el, el fiind cel care a trăit pe propria piele cele întâmplate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vedeta a încercat apoi să-i ofere piesa lui Liviu Teodorescu, însă artistul nu ar fi fost încântat de versul în care este menționat alcoolul.

Ema Karter este protagonista videoclipului său

Deși s-a zvonit faptul că Bogdan Mocanu și Ema Karter au avut o relație, acesta a ținut să clarifice situația și spune că nu a existat ceva mai mult între cei doi, ci doar o frumoasă colaborare și prietenie.

Citește și: Bianca Comănici, în lacrimi după plecarea iubitului „M-am abținut să nu plâng” Anunțul făcut de brunetă despre relația cu Joni

Ema Karter a fost și protagonista clipului său, cea care ar fi trebuit să-i aducă alinarea după despărțire.

Vine Ema, plăcerea vinovată care în videoclip ar trebui să mă facă să o uit. În realitate, Ema nu a fost alinarea, nu a fost nicio relație amoroasă între noi, doar am colaborat”, a spus Bogdan Mocanu despre Ema Karter.

Citește și: Bianca Comănici, prima apariție cu iubitul la un eveniment privat „Așteptăm de foarte mult timp această perioadă a vieții”

Bogdan Mocanu nu a vrut să menționeze numele fostei sale iubite, fiind și relația care la marcat cel mai mult și după care a și suferit o perioadă.