Cine este Gabriela Lucuțar, femeia în alb care a condus mașina mortuară la înmormântarea lui Ion Dichiseanu

Author: Ana Dinu
Actualizat: 25 iul 2022, 04:20
Femeia in alb de la inmormântarea lui Ion Dichiseanu

Actorul Ion Dichiseanu a fost condus, sâmbătă, pe ultimul drum. La ceremonia de înmormântare au participat apropiații și familia îndrăgitului actor, însă un personaj misterios și-a făcut apariția la nefericitul eveniment. O femeie îmbrăcată în alb a stârnit curiozitatea tuturor celor care au fost prezenți la slujba de înmormântare.

Marele actor a fost înmormântat sâmbătă la Cimitirul Bellu din Capitală. Familia și apropiații l-au condus pe ultimul drum pe Ion Dichiseanu. La nefericitul eveniment a participat și o femeie misterioasă îmbrăcată în alb, care a condus mașina mortuară cu trupul neînsuflețit al actorului.

Cine este femeia misterioasă de la înmormântarea lui Ion Dichiseanu?

Ion Dichiseanu este legenda teatrului românesc, dar și a cinematografiei prin nenumăratele roluri pe care le-a jucat în diferite filme românești.

Marele actor a fost decorat de președintele Klaus Iohannis, în urmă cu doi ani, cu Ordinul Serviciu Credincios în grad de ofițer. Astfel, trupul neînsuflețit al lui Ion Dichiseanu a fost purtat pe umeri de militari, pe ritmul fanfarei și în aplauzele a peste 200 de persoane care au venit să-i aducă un ultim omagiu îndrăgitului artist.

La ceremonia de înmormântare a fost remarcată, în mulțime, o femeie îmbrăcată în alb care a stârnit curiozitatea tuturor celor care au fost prezenți la evenimentul nefericit.

Femeia blondă, tunsă scurt, care a condus mașina morturară cu trupul neînsuflețit al actorului, se numește Gabriela Lucuțar, iar de profesie este anteprenor de pompe funebre.

Citeste si: Sicriul cu trupul neînsuflețit a lui Ion Dichiseanu a fost depus la Teatrul Nottara! Fanii actorului vor putea să-i aducă un ultim omagiu

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Gabriela a coordonat funerariile lui Ion Dichiseanu, dar și ale altor artiști. Pentru prima dată, doamna misterioasă a fost remarcată la înmormântarea Ionelei Prodan.

“Ce-i drept, de două nopți nu a dormit, pentru că totul a fost foarte din scurt, de pe o zi pe alta. La domnul Dichiseanu, ca și la alți artiști, totul a fost personalizat și am ținut cont de dorințele familiei, am mers mult pe simbolistică.

Spre exemplu, apropiații au ținut să poarte sacoul de culoare albă, pe care l-am purtat și eu, pentru că dânsul iubea culoarea alb, întotdeauna se îmbracă mereu în alb și era o emblemă a eleganței. Eșarfele mov nu sunt niște eșarfe simple. Sunt eșarfe pe care domnul Dichiseanu le arunca de pe scenă publicului. Cele purtate de familie, pe care le-a aruncat apoi în mormânt, au fost personalizate cu chipul dânsului și cu numele lui”, a declarat Gabriela Lucuțar, pentru click.ro

Citeste si: Ce avere a agonisit regretatul Ion Dichiseanu, dupa 65 de ani de cariera! Iata ce pensie primea de la stat celebrul actor!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?