Cine este Harnaaz Sandhu, Miss Univers 2021. Miss India a primit premiul cel mare

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 13 sep 2022, 09:50

Harnaaz Sandhu, Miss Univers 2021

Miss Univers 2021 a fost câștigat de o tânără din India, Harnaaz Kaur Sandhu. Câștigătoarea competiției a transmis un mesaj pentru tineri.

Duminică, 12 decembrie, a avut loc finalul competiției Miss Univers 2021. Concursul cotroversat s-a desfășurat în sudul Israelului, în staţiunea Eilat, unde Harnaaz Sandhu a câștigat prestigioasa coroană.

Citeste si: Actrița Dilan Çiçek Deniz, una dintre cele mai frumoase femei din Turcia, cerută în căsătorie de celebrul ei iubit islandez! Iată cat de frumoși sunt împreună!

Cine este Harnaaz Sandhu, câștigătoarea Miss Univers 2021?

Miss India, Harnaaz Sandhu, a câștigat coroana. Pe locul doi, respectiv trei s-au clasat Nadia Ferreira din Paraguay şi Lalela Mswane din Africa de Sud, potrivit  CNN .  

Harnaaz Sandhu a primit coroana de la succesoarea ei, Miss Univers 2020, Andrea Meza. Miss Univers 2021 a avut un discurs adresat tinerilor, încurajându-i să aibă încredere în ei.

„Sunteți unici și asta vă face frumoși, opriți-vă din a vă mai compara cu alții. Eu cred în mine și de asta mă aflu azi aici”, a spus reprezentanta Indiei, după încoronare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Topul celor mai frumoase actrite din serialele turcesti. Iata cine sunt cele mai frumoase si talentate actrite ale momentului in Turcia!

Harnaaz Sandhu este actriță și avocat pentru emanciparea femeilor. În timpul liber, preferă să facă yoga, să danseze, să gătească, îi place călăria, dar și jocul de șah. Câștigătoarea Miss Univers 2021 spune că mama ei, un medic ginecolog de succes şi cap de familie, precum şi actriţa indiană Priyanka Chopra Jonas, sunt principalele sale surse de inspiraţie.

Prezentatorul Miss Universe 2021 a fost, și în acest an, Steve Harvey. Nu a scăpat nici anul acesta de critici, după ce i-a spus concurentei din India  „am auzit că te pricepi să imiți animale, hai să auzim cea mai bună variantă a ta”.

„Oh, Dumnezeule, Steve, nu mă așteptam să fac asta pe o scenă mondială. Trebuie să fac asta, nu am altă opțiune.

Țineți-vă bine”, a răspuns Harnaaz Sandhu, înainte de a imita o pisică. 

80 de femei din întreaga lume au concurat pentru titlul de Miss Univers, ţinut în oraşul Eliat din Israel.

"Acesta este un eveniment care va fi difuzat în 174 de ţări, un eveniment foarte important, un eveniment de care Eilat are foarte multă nevoie. Vom şti cum să gestionăm lucrurile.

Deci, prin acordarea de derogări, vom avea evenimente de genul acesta, pe care ţara deja s-a angajat să le organizeze şi pe care nu le putem anula", declara înainte de competiție ministrul israelian al turismului, Yoel Razvozov.

 

Taguri:

În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.