CINE este Iacob de la Puterea Dragostei, sezonul 4? Tot ce trebuie să știi despre noul concurent

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 01 aug 2022, 03:05
Iacob, concurent la Puterea Dragostei, sezonul 4
Sursa: Captură KANAL D

Iacob de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Descoperă cine este cu adevărat Iacob, cel mai nou concurent din casa Puterea Dragostei. De unde este și ce își dorește de la viitoarea relație?

Iacob de la Puterea Dragostei, sezonul 4. În casa Puterea Dragostei începe din nou lupta pentru iubirea adevărată. Sezonul 4 al emisiunii debutează pe 6 septembrie 2021, iar 14 concurenți vor intra din nou în cursa iubirii. Cine este Iacob de la Puterea Dragostei, sezonul 4? Tot ce trebuie să știi despre el.

Iacob de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Cine este Iacob, de unde vine și câți ani are?

Iacob de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Iacob Gagea se alătură celor 7 băieți din casa iubirii care și-au propus să lupte pentru dragostea adevărată în sezonul cu numărul 4 al emisiunii. Iacob Gagea este concurent la Puterea Dragostei, are 25 de ani și este născut pe 12.08.1996. Concurentul în vârstă de 25 de ani s-a născut lângă Cluj, vine din Londra și are o locuință la Constanța.

Iacob de la Puterea Dragostei, sezonul 4, știe ce înseamnă viața de familie, având în vedere că are 12 frați. Este obișnuit să fie tot timpul înconjurat de o mulțime de persoane, motiv pentru care speră ca în casa Puterea Dragostei să se simtă ca într-o adevărată familie.

O parte din frații lui Iacob de la Puterea Dragostei, sezonul 4, locuiesc în Londra. 

Iacob de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Cu ce se ocupă Iacob?

Iacob de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Iacob muncește de la o vârstă fragedă, mai exact de la 17 ani, atunci când a decis să plece în străinătate pentru a-și construi un viitor mai bun. Concurentul de la Puterea Dragostei, sezonul 4, lucrează ca agent de securitate în Londra și este foarte încântat de meseria pe care o are. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: CINE este Claudiu de la Puterea Dragostei, sezonul 4? Cu ce se ocupă concurentul?

Iacob de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Ce l-a făcut pe Iacob să vină la Puterea Dragostei?

Iacob de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Iacob a decis să vină la Puterea Dragostei la îndemnul părinților săi. Aceștia s-au căsătorit la 24 de ani și și-ar dori enorm ca fiul lor să le calce pe urme și să găsească o fată cu care să se înțeleagă și alături de care să își întemeieze o familie.

„Scopul meu în această emisiune este de a-mi găsi o fată cu simțul umorului, sinceră și să știe ce vrea de la viață. M-am uitat de nenumărate ori la episoadele acestui program și știu ce trebuie să fac. Ne vedem în finală!”, a spus Iacob, concurent la Puterea Dragostei, sezonul 4. 

Iacob de la Puterea Dragostei, sezonul 4, relația cu o fostă concurentă a emisiunii

Iacob de la Puterea Dragostei, sezonul 4, a format un cuplu în trecut cu o fostă concurentă de la Puterea Dragostei. Este vorba despre Roxana Buzoiu. Cei doi au fost împreună doar o lună, timp în care au locuit împreună, însă ulterior au decis să pună punct relației, având în vedere că nu reușeau să fie pe aceeași lungime de undă.

Citeste si: CINE este Alexandru de la Puterea Dragostei, sezonul 4? Tot ce trebuie să știi despre noul concurent

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.