"Cine este Iancu Sterp să merite atât?” Suma fabuloasa pe care fiul mamei Geta ar fi cerut-o pentru a intra din nou in cusca MMA

Author: Alice Popescu
Actualizat: 29 nov 2022, 07:48

Iancu Sterp stie ca este pe val si si-a incercat norocul cand a venit vorba de suma pe care ar fi cerut-o organizatorilor Galelor RFX.

Odată cu participarea la mai multe show-uri TV și mai ales la expunerea media din ultima perioada și obținerea unui rol important într-o producție d efilm românească, Iancu Sterp și-a spus că este momentul să pluseze și la capitolul remunerație, așa că ar fi promis că intra să lupte din nou în cușcă MMA doar daca este plătit cu o suma considerabila.

Iancu Sterp se vine scump! Suma fabuloasa pe care o cere la o Gala RXF

Citește și: Culiță Sterp a luat pe toată lumea prin surpridere: "M-am angajat, gata!" Unde și cum a apărut îmbrăcat cântărețul

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Potrivit unor surse pentru cancan.ro, Iancu Sterp ar fi cerut nici mai mult nici mai puțin de 30 000 de euro, o suma fabuloasa pentru oricine intra în ringul de la Galele RFX, mai ales că cei care intra în cușcă nu obțin mai mult de 3500 de euro.

Nici luptătorii faimoși sau profesioniști nu au avut parte de o asemenea suma atunci când au luptat în Galele RFX. Iancu Sterp a acceptat mai multe provocări pe TikTok și a intrat în cușcă batandu-se cu Rikardo Filip și cu Ovidiu Neveu, cel pe care l-a bătut mar la ultima Gala la care a participat fiul mamei Geta. În urma cu ceva timp, Iancu a fost din nou provocat pe o rețea de socializare, iar raspusul lui a fost unul extrem de dur.

Iancu Sterp: "Nici bunicile voastre nu s-ar uita!"

Citește și: "Cu plăcere! Eu sunt băiatul care ți-a acoperit mașina cu prelata să nu mai traga alții de ea!" Mesajul lui Culiță Sterp pentru tânăr

"Salut toată comunitatea mea de pe TikTok, fac clipul asta special pentru papitoii care mă provoacă la bătaie sau care m-au provocat și i-am bătut și dau din gura.

Clipul asta vi-l adresez vouă că să încetați în a mai da din gura că niste gâște despre mine. Voi nu vedeți că nu vă bag în seama deloc, eu v-aș baga dar nu meritați, n-aveți caracter, nu știți să vorbiți, încercați să mă provocați pe mine că să aveți și voi audienta. Atunci când rostiți numele lui Iancu Sterp în clipurile voastre, să se uite lumea. Daca nu l-ați rosti, nici bunicile voastre nu s-ar uita că asta este realitatea.
Te aștept unde vrei tu și când vrei tu, însă înainte pune-ți dinți în gura înainte să ne batem că să am ce să scot din gura, apoi cheamă-mă și iți promit că vin că să...,"
a fost mesajul dur al lui Iancu Sterp de pe TikTok.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.