Cine este Ibrahim, soțul Ralucăi Pastramă. Cu ce se ocupă, de fapt, bărbatul. Detaliul care a ieșit la iveală imediat după ce s-au căsătorit

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 14 mar 2023, 02:40

Cine este Ibrahim, soțul Ralucăi Pastramă. Cu ce se ocupă, de fapt, bărbatul. Detaliul care a ieșit la iveală imediat după nuntă

Sursa: Facebook

Imediat după ce primele poze de la cununia lor au apărut în mediul online, oamenii au început să se întrebe cine este soțul Ralucai Pastramă. S-a aflat cu ce se ocupă Ibrahim, bărbatul cu care bruneta mai are încă o fetiță.

Ieri, showbiz-ul românesc a fost luat cu asalt de vestea că Raluca Pastramă a devenit mamă pentru a treia oră. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă și pe care au numit-o Maryam. În weekend-ul care tocmai a trecut, Raluca Pastramă și iubitul ei s-au căsătorit civil, iar nașii celor doi au fost nimeni alții decât Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandele.

Cine este, de fapt, bărbatul cu care Raluca Pastramă s-a măritat

După divorț, atât Pepe, cât și Raluca au decis să meargă în direcția în care viața îi va duce. În urmă cu două luni, showbiz-ul autohton a fost luat cu asalt de două vești neașteptate. Pepe a anunțat că va deveni tată de băiat în scurt timp. După câteva zile, în presă s-a scris că Raluca Pastramă este și ea însărcinată, însă va avea o fetiță.

Iată că ieri a fost ziua cea mare în care fosta soție a lui Pepe și-a ținut cea de-a treia fiica în brațe pentru prima dată. Însă, puține detalii sunt cunoscute despre soțul brunetei, ceea ce i-a pus pe mulți pe gânduri.

După cununia civilă, care a avut loc în weekend, primele detalii despre Ibrahim, partenerul Ralucăi Pastramă au ieși la iveală. 

Citeste si: Pepe a devenit tată pentru a treia oară. Iubita lui, Yasmina Ody, a adus pe lume un băiețel. Ce nume va purta micuțul

Soțul Ralucăi Pastramă este om de afaceri

În urmă cu trei zile, Raluca și Ibrahim au spus ”DA” în fața ofițerului de stare civilă, întregul eveniment a fost organizat în mare secret, însă au fost dați de gol chiar de nașa de cununie.

Gabriela Firea a postat un mesaj emoționant în cinstea proaspeților căsătoriți și a postat mai multe poze de la eveniment.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

“Dragostea este zarea liberă și largă, unde sufletul poate să își întindă aripile”. Căsnicie fericită, Raluca si Ibru! Cu sănătate, prietenie, respect și iubire!”, a

scris fostul edil al Capitalei în dreptul imaginilor cu cei doi proaspeți miri. 

Relația Ralucăi cu Ibrahim a fost la fel de discretă încă de acum un an, de când s-au cunoscut. Cei doi își trăiesc povestea de iubire departe de ochii curioșilor.

Potrivit wowbiz.ro, după cununie s-au aflat primele detalii despre soțul Ralucăi Pastramă. Bărbatul nu este din România, însă s-a stabilit în țara noastră în urmă cu mai mulți ani, fiind acum un prosper om de afaceri. 

Ibrahim este de origine arabă și provine dintr-o familie foarte înstărită, având în spate o avere considerabilă. Acesta este la prima căsătorie și, totodată, a devenit tată pentru prima dată.

Citeste si: Veste mare în showbiz-ul românesc! Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, a născut o fetiță perfect sănătoasă