Cine este in realitate iubitul lui Efsun din "Bahar: Viata furata"! Cei doi au fost implicati recent intr-o altercatie cu paparazzi. Reactia barbatului a tinut primele pagini ale ziarelor tabloide din Turcia

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:23

Efsun ( Ceren Moray ) din serialul Bahar vrea sa isi tina viata privata departe de ochii curiosilor. Actrita se fereste sa iasa in public impreuna cu iubitul ei.

Ultima data, cei doi au fost surprinsi de catre paparazzi din Turcia intr-un cartier select din Istanbul. Cei doi fusesera sa ia cina in oras si se pregateau de o plimbare pe stradutele cartierului. Pentru prima data, jurnalistii din Turcia au reusit sa il fotografieze pe iubitul lui Ceren de origine franceza si nu italiana cum scrisese initial presa tabloida.

La vederea camerelor de filmat si a aparatelor de fotografiat, cei doi au incercat sa pastreze aparentele, insa iubitul lui Ceren s-a infuriat si a inceput sa le spuna cateva vorbe de duh jurnalistilor.

Cei prezenti la incident au fost destul de mirati de comportamentul francezului.

 

 

 

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

 

 

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.