Cine este în realitate Simon Leviev, „Escrocul de pe Tinder” din documentarul „The Tinder Swindler”, de pe Netflix. Prima reacție după ce s-a aflat metoda prin care înșela femei cu milioane de euro

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 21 feb 2022, 14:26

Simon Leviev, escrocul de pe Tinder

Sursa: Facebook

Simon Leviev, cel cunoscut drept "Tinder Swindler", escrocul de pe Tinder, a dat primul interviu după scandalul declanșat de documentarul Netflix.

Simon Leviev, pe numele său real Shimon Hayut, a devenit cunoscut în întreaga lume datorită documentarului "Tinder Swindler" de pe Netflix. Hayut a înșelat mai multe tinere, sustrăgând de la acestea milioane de euro după ce le fermeca.

Potrivit documentarului, Hayut, care și-a schimbat în acte numele în Leviev pentru a pretinde că este fiul miliardarului Lev Leviev, avea un adevărat plan prin care le înșela pe tinerele cunoscute pe Tinder, fiind caracterizat ca un adevărat "profesionist" în înșelarea fetelor.

Acum Hayut neagă că el este "Tinder Swindler", escrocul prezentat în documentarul de pe Netflix. „Eram doar un tip singur, care căuta întâlniri cu niște fete pe Tinder... Nu sunt un escroc de Tinder”, a declarat Simon Leviev, citat de The Independent

„Sunt cel mai mare domn din lume și ei mă numesc Tinder Swindler”, a mai declarat Simon Leviev.

„Nu sunt un escroc și nu sunt un fals, oamenii nu mă cunosc, așa că nu mă pot judeca”, a mai spus acesta.

Același tip de discurs Simon Leviev îl avea și cu fetele înșelate. În momentul în care îi puneau întrebări legate de informațiile vehiculate online despre el, Leviev venea cu aceleași explicații. Leviev ar fi sustras 10 milioane de dolari de la victimele sale.

Citeste si: A gasit-o pe Tinder si, cand i-a vazut poza, i-a trimis imediat mesaj: "Vreau sa vad ce ai sub prosop. Imi arati?" Uite ce raspuns a primit

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simon Leviev, "Tinder Swindler", primul interviu! Și-a făcut iubită!

După documentarul de pe Netflix Simon Leviev a apărut acum, în singurul interviu acordat presei, cu noua sa iubită, un model, care pare să nu țină cont de ce a apărut despre cetățeanul israelian.

Leviev a fost condamnat în Israel, dar pentru o altă infracțiune, nu pentru înșelarea a numeroase tinere cu sume ce ar totaliza circa 10 milioane de dolari.

Acum escrocul de pe Tinder vrea să își spună propria poveste, lansând un podcast, o carte și un show, acolo unde mai multe femei se vor lupta pentru inima lui. 

Victimele lui Shimon Leviev s-au unit pentru a-l deconspira pe cel care le-a păcălit, făcându-și publică povestea în documentarul de pe Netflix și expunându-l pe escrocul israelian pentru ca nicio tânără să nu mai fie păcălită de acesta.

Citeste si: Simon Leviev, „escrocul de pe Tinder”, vrea să-și spună partea lui de adevăr. Planuiește să lanseze un podcast și o carte cu propria poveste

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.