Cine este in realitate tata Teo, unul dintre oamenii de baza de la Survivor Romania 2021. Concurentii sunt dependenti de el

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 iun 2021, 17:24
Cine s eocupa de concurentii Survivor Romania 2021

Imagini in premiera cu tata Teo, unul dintre cei mai importanti oameni de la Survivor Romania 2021 care ii ajuta pe concurenti ori de cate ori au nevoie.

Multi fani ai competitiei Survivor Romania 2021 s-au intrebat cine este Teo, medicul concurentilor si de ce este supranumit "tata Teo." Tata Teo este unul dintre cei mai importanti oameni de la Survivor Romania 2021 pentru ca concurentii se bazeaza pe el 24 de ore din 24. Chiar daca de multe ori nu se vede tot ce se intampla in competitie pentru ca telespectatorii nu au acces la tot ce se intampla in culisele competitiei, toata lumea stie ca sunt angrenate zeci de persoane pentru ca acest reality show sa functioneze si mai mult ca toata lumea sa fie

in siguranta maxima, iar tata Teo este unul din oamenii care se asigura ca sanatatea concurentilor sa nu fie niciodata in pericol oricat de mult si-ar dori ei sa ramana in competitie.

Cine este tata Teo de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Scandal urias intre Irisha si Zanni in Consiliul de Eliminare:"Traieste pe alta planeta si nu prinde semnalul. Nu ii functioneaza piulitele!"

Tata Teo pe numele lui adevarat Theodor Liviu Goian este medicul concurentilor de la Survivor Romania 2021 si este specializat in acupunctura. Faimosii si Razboinicii se bazeaza in totalitate pe el deoarece stiu ca ii ajuta sa revina pe traseu cat de repede se poate atunci cand au loc accidentarile atat de inevitabile in competitie. Domnul Teo a facut si cateva dezvaluiri despre provenienta poreclei sale.

Se pare ca Razboinicii au fost primii care i-au pus aceasta porecla tocmai pentru diferenta de varsta dintre el si ei si pentru faptul ca se comporta cu concurentii ca si cand le-ar fi un tata." Este al doilea sezon. Primul sezon la mine a început mai târziu. Acest sezon a început din prima cu probleme de tip medical și de aici aparițiile mele mai dese”,  a declarat Tata Teo la "Stafeta mixta."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce spune tata Teo despre accidentarile concurentilor de la Survivor Romania 2021

Citeste si: De unde stia Irisha ca va fi eliminata de la Survivor Romania 2021. Ce i-a spus lui Culita Sterp inainte de a parasit competitia?

Tata Teo a dezvaluit ca foarte multi concurenti s-au confruntat cu probleme serioase dre sanatate. Se stie ca cea mai urata accidentare a fost cea a lui Lucian Barbu sau a lui Jador care si el are ruptura de menisc. Insa ce este de remarcat este faptul ca toti concurentii vorbesc despre tata Teo ca despre un parinte. Atat Jador cat si Amna au avut numai cuvinte de lauda la adresa domnului doctor Teo.

Insa, medicul poivesteste ca majoritatea concurentilor se confrunta cu foamea si de aici anxietatea si rezultatele slabe uneori pe traseu." N-au cum să fie separat. Sigur, a depune un efort când nu ai resurse e foarte greu. Mâncarea vine după tot efortul ăla. Apare apoi dezamăgirea celor care pierd și se transpune în plan psihic, iar asta îi doboară și mai tare. Toate contribuie la o îngreunare a traiului până la urmă.”