Cine este Ioana, noua concurentă de la „Bravo, ai stil” 2023! Noua aspirantă la titlul de „cea mai stilată femeie” a dat deja jurații pe spate: „Eu am avut un șoc”

Author: Lavinia Medrea

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Ioana, o nouă concurentă, a pășit în competiție!

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, o nouă concurentă a pășit în competiție! Este vorba despre Ioana și iată ce planuri mărețe are cea mai nouă aspirantă la marele premiu!

Cine este Ioana, noua concurentă de la „Bravo, ai stil” 2023

Astăzi, Ioana a pășit în cadrul competiției de modă „Bravo, ai stil” 2023 cu încredere în sine, stăpânire și cu o ținută foarte bună pentru o primă prezentare. Noua concurentă nu și-a lăsat garda jos nicio secundă și a reușit să fie pe placul tuturor, în special a juraților.

Citește și: Jurații s-au săturat! Georgiana a primit un ultim avertisment: „Eu nu-ți mai dau Bravo, ai stil!”

„Bună! Sunt Ioana și tocmai am intrat în competiția Bravo, ai stil! Pasiunea pentru modă vine din pasiunea de a arăta bine complet, de a fi o prezență care face plăcere ochiului. Stilul vestimentar poate fi fluctuant în funcție de ce geamăn se trezește în dimineața respectivă, pentru că eu sunt în zodia Gemeni și acest aspect al vieții mele presupune o dualitate. Îmi place uneori să fiu mai sport, cum am și intrat în competiție, îmi place de cele mai multe ori să fiu sexy, versatil, dar această tonalitate de senzualitate se regăsește mai mereu în ținutele mele și,

dacă nu se regăsește în ținute, oricum rezultă din atitudine. Nu m-am gândit încă ce aș face cu premiul pentru că vreau să merg pas cu pas, din etapă în etapă, cât mai departe posibil. Dacă ajung spre finală și câștig marele premiu, clar o vacanță frumoasă înainte de toate și în rest mai vedem”, a declarat Ioana.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ioana i-a impresionat din prima pe jurații „Bravo, ai stil” 2023

Ioana a reușit să-i impresioneze pe jurați din prima zi în care a călcat în platourile competiției, motiv pentru care a reușit să obțină trei steluțe și complimente de la fiecare jurat în parte.

„Îmi dai vibes de Top Gun. Partea de beauty mi se pare că ți se potrivește foarte bine dar din start te suspectez că ai niște stereotipuri în ceea ce te privește și sper ca această scenă să îți acorde șansa să experimentezi

mai mult cu tine”, a declarat Alexandru Abagiu.

Citește și: Andreea, în lacrimi după plecarea Milenei de la „Bravo, ai stil!”. Tânăra a răbufnit: „Se potrivea mai bine într-un concurs despre stil decât Carina”

„Eu am avut un șoc când ai intrat pe porțile alea, pentru că semeni unu la unu cu buna mea prietenă din liceu”, a spus Maurice Munteanu.

„Dacă ai observat până acum, melodiile pe care s-a defilat până acum n-au fost tocmai... Mă bucură intrarea ta în competiție foarte mult. Bravo, ai stil!”, a declarat Raluca Bădulescu.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.