Cine este Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin! Este milionară, dar puțină lume știe din ce și-au construit părinții ei un imperiu

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 17 mai 2024, 13:39

Ioana Stan și Radu Drăgușin trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste.

Sursa: Instagram

Ioana Stan, iubita fotbalistului Radu Drăgușin, este o antreprenoare de succes în domeniul fashion și design, cunoscută pentru stilul său de viață luxos și activitatea intensă pe rețelele sociale.

Ioana Stan, iubita fotbalistului Radu Drăgușin, este o tânără de succes, născută într-o familie de milionari. Părinții ei, antreprenori prosperi și dezvoltatori imobiliari de succes, i-au oferit o fundație solidă pentru a-și dezvolta pasiunile și cariera. Ioana studiază arhitectura la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București și este implicată în proiecte de design și fashion, combinând creativitatea cu abilitățile antreprenoriale.

Cei doi trăiesc o adevărată poveste de dragoste

Pe rețelele sociale, Ioana este foarte activă, împărtășind momente din viața ei personală și profesională cu cei peste 9.000 de urmăritori pe Instagram. Recent, Ioana și Radu au anunțat venirea unui nou membru în familie, un câine pe nume Kai. Acest gest arată latura lor afectivă și dragostea pentru animale.

Bine ai venit în familia noastră, baby Kai ”, a scris Ioana Stan, în InstaStory-ul cu patrupedul, unde l-a etichetat și pe Radu Drăgușin.

Ioana Stan reușește să impresioneze nu doar prin frumusețe și stil, ci și prin ambiția și succesul ei profesional. Povestea ei este una de inspirație pentru mulți tineri care aspiră să își urmeze pasiunile și să își construiască un viitor de succes. Pe măsură ce continuă să își dezvolte cariera și să își consolideze relația cu Radu Drăgușin, Ioana Stan rămâne o figură de urmărit, atât în lumea afacerilor, cât și în viața publică.

Ea îmbină eleganța și independența financiară cu o viață de cuplu fericită, trăită în lumina reflectoarelor, dar cu picioarele pe pământ.

Mutarea lor la Londra, după transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham Hotspur, a adus noi provocări și oportunități. Ioana și Radu s-au stabilit într-o zonă liniștită și frumoasă a orașului, beneficiind de toate facilitățile necesare pentru o viață confortabilă. „La Tottenham ai totul pregătit, ai oameni care te ajută cu casa, cu mașina, cu asigurările.

Și-a găsit o casă, stă cu prietena lui, îi place zona aceea mai liniștită. Are un peisaj frumos, vede toată Londra. E frumos, e liniștit”, a explicat Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin, la digisport.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Un fost campion național s-a stins din viață în accidentul de la Corbu. Apropiații sunt în stare de șoc: „Mă doare sufletul”

Citește și: Nu te-ai fi așteptat la asta! Care este felul de mâncare preferat al Biancăi Drăgușanu: „Mie-mi place foarte mult..”

Cum s-au cunoscut Ioana Stan și Radu Drăgușin

Tânăra iubită a lui Radu Drăgușin se înțelege de minune și cu mama acestuia, Svetlana Simion. Femeia povestea în urmă cu ceva timp cum a debutat povestea de dragoste a celor doi.

„A făcut pasul către echipa a doua a lui Juventus și când a sosit momentul, a început antrenamentele cu echipa mare. Cumva perioada aceea a coincis cu pandemia, Radu împlinise 18 ani, a închiriat un apartament superb în Torino, a fost momentul în care nu știai ce și cum. Am decis să stau cu el în perioada aceea, a venit și Meira (n.r. sora lui Radu Drăgușin) și am stat împreună.

Și pentru că totul se cam desfășura on-line, soarta a făcut să vadă o fată pe Instagram, o fată frumoasă, pe numele ei Ioana și să-i ureze ‘La multi ani!… și de aici, s-a născut o frumoasă poveste de dragoste. Sigur, Ioana la început a avut o mică reținere… însă, într-un final i-a răspuns. Ioana obișnuiește să spună că a luat ‘cea mai bună decizie din viața ei când i-a răspuns lui Radu, iar eu îi spun ‘chiar așa a fost!',  a declarat mama lui Radu Drăgușin, acum ceva timp, pentru  cancan.ro.