Cine este Ionuț, tânărul găsit mort într-o parcare din Germania. Avea doar 31 de ani și era din Vaslui

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 19 oct 2022, 04:55

Cine este Ionuț, tânărul găsit mort într-o parcare din Grecia. Avea doar 31 de ani și era din Vaslui

Sursa: Facebook Ionuț Sava

Ionuț Sava, un șofer român în vârstă de 31 de ani, a fost găsit decedat în mașina firmei la care lucra, într-o parcare din Germania. Ionuț era din Huși, județul Vaslui.

Ionuț Sava, în vârstă de 31 de ani, era șofer la o firmă din Germania şi conducea o autoutilitară cu care ducea marfă.

Ionuț Sava, tânărul găsit mort într-o parcare din Germania, nu avea probleme de sănătate

Apropiații și colegii lui Ionuț cred că  moartea tânărului este un mister, fiindcă nimeni nu știa ca bărbatul să fi avut vvreo problemă de sănătate.

Citeste si: Carmen Harra a fost în moarte clinică. Mărturisirile cutremurătoare ale celebrei clarvăzătoare: ”Am văzut că există ceva dincolo de lumea asta

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vineri, pe 14 ianuarie, Ionuț a vorbit pentru ultima dată cu familia lui. Acesta nu a mai răspuns la telefon, motiv pentru care rudele lui au început să se îngrijoreze și s-au pus să îl caute.

Fratele lui Ionuţ, care lucrează în Olanda, tot ca şofer, s-a dus în Germania şi a reuşit să găsească maşina fratelui său, într-o parcare. Ionuț era mort în interiorul mașinii. În mașină, organele legii au găsit și câteva doze de energizant.

Va fi făcută o necropsie pentru a afla cauza exactă a decesului lui Ionuț Sava

Corpul fără viață al lui Ionuț Sava a fost dus la morgă pentru a fi făcută o necropsie, prin care se va stabili motivul exact al decesului.

Citeste si: Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni are dreptul să conducă în continuare. Oamenii legii, legați de mâini și picioare. De ce nu pot face nimic în acest caz

„Dumnezeu să te ierte, prieten drag! Ai plecat mult prea devreme și ne-ai lăsat cu sufletele sfîșiate, ai fost un băiat extraordinar, plin de fericire, nu duceai grija.

Dumnezeu să te aibe în pază, suflet drag!”, a scris pe Facebook unul dintre prietenii lui Ionuţ Sava.

 

Taguri: