Cine este Irina Ceban, noua concurenta de la Survivor Romania 2021! Primele imagini cu ea in competitie

Author: Alice Popescu
Actualizat: 23 iul 2022, 13:35
Irina Ceban este noua concurenta de la Survivor Romania 2021

Irina Ceban nu este straina de aparitiille in televiziune, iar publicul o stie drept Irisha si a participat in sezonul 5 la "Bravo, ai stil!" ajungand pana in Marea Finala.

Irina este una din noile concurente care a intrat cu forte proaspete in competitia Survivor Romania 2021 si o puteti urmari incepan din aceasta seara de la ora 20:00 in cadrul reality-show-ului care face senzatie in Romania.

Cine este Irina Ceban, noua concurenta de la Survivor Romania 2021

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Daniel Pavel face un ANUNT urias pentru Faimosi si Razboinici. Patru noi concurente intra in competitie

Irina Ceban a fost una din cele mai apreciate concurente din sezonul 5 de la "Bravo, ai stil!", iar aparitia ei din Marea Finala a facut-o pe Raluca Badulescu la acea vreme sa ii marturisieasca admiratia fata de alegerile si compozia stilistica pe care a reusit sa o faca cu succes, ocupand locul trei in competitie: "Cred că tu ai avut cele mai bune gale în acest sezon și, da, ai încheiat extraordinar.

Ținuta îmi place la nebunie, dansatorii, costumele lor, tot ce s-a întâmplat în această seară mi se pare că a fost adus la perfecțiune. Sunt fericită și emoționată, pentru că momentul tău a fost ceea ce vreau să văd în această finală. Bravo!” 

Irina Ceban pe numele ei adevarat, s-a nascut in Republica Moldova pe 15 aprilie 1988.

Cantareata cunoscuta sub numele de Irisha a venit in Romania in 2014 si s-a lansat in cariera de model. 

Irina Ceban, de pe podiumul "Bravo, ai stil!" la Survivor Romania 2021

Citeste si: Sindy de la Survivor Romania 2021, la un pas de moarte! Cu ce boala crunta a a fost diagnosticata in urma cu doi ani

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Telespectatorii Kanal D au avut ocazia sa o urmareasca intr-unul dintre cele mai de succes show-uri din Romania, „Bravo, ai stil!”.  A absolvit Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chisinau si a fost model de podium pentru o perioada. A colaborat cu DJ Sava, care este reponsabil pentru primul  ei single semnat Irisha, “Fosta ta”, piesa interpretata alaturi de Uddi, lansata in vara anului 2017. La inceputul anul 2018, Irisha a lansat o noua piesa, “You lose”, al carei clip a fost filmat in Statele Unite ale Americii.

Irina Ceban este pasionata de sport si cu siguranta se va descurca de minune pe traseele din Republica Dominicana.

Pe Instagram, Irina are peste 50 de mii de urmaritori, iar cea mai recenta postare a fost cand a spus ca:"Am o surpriză pentru voi. Mâine vă spun despre ce este vorba", referindu-se la faptul ca urmeaza sa fie concurenta la Survivor Romania 2021.

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.