Cine este iubita insarcinata a lui Ciprian Silasi de la Exatlon 2! Cantaretul va deveni din nou tata peste nici doua luni

Author: Alice Popescu
Actualizat: 02 feb 2021, 18:43
Iubita lui Ciprian Silasi este insarcianta in sapte luni
Sursa: Captură KANAL D

Ciprian Silasi, fostul Razboinic de la Exatlon 2 va deveni din nou tatic la mai bine de doi ani de cand a divortat.

Ciprian Silasi impreuna cu iubita lui, Manuela vor deveni parinti in mai putin de doua luni. Intrebat daca vor avea fetita sau baietel, cantaretul a declarat ca normal ca baietel. Se pare ca fostul Razboinic de la Exatlon 2 nu este inca pregatit sa fie tata de fetita. Ciprian mai are un baietel din relatia cu Diana, pe Mladin care ii seamna foarte mult.

Ciprian Silasi va deveni tata de baiat pentru a doua oara

Citeste si: Ciprian Silasi, unul dintre cei mai buni Razboinici „Exatlon” a parasit competitia! Momente emotionate inainte si dupa duelul istoric cu Doru Mesesan

In mai putin de doua luni, Ciprian Silasi va deveni tata pentru a doua oara. Cantaretul si iubita lui, Manuela, sunt impreuna de aproape doi ani si acum se pregatesc intens pentru rolul de parinti: "Am cunoscut-o la un festival din asta de bumptzy-bumptzy, printr-un card de bloggerite care imi sunt si prietene si m-am ales cu ea.

Privirile ni s-au incrucisat si na, soarta..."

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Manuela a declarat ca habar nu avea cine este Ciprian Silasi, insa l-a placut din prima. Intalnirea lor a fost una memorabila deoarece cei doi au ramas de atunci impreuna. La nume, cei doi spun ca s-au gandit, in special Ciprian.

"Eu sunt pe principiul, ori vrei ca mine, ori ca mine. Nu stiu de ce mi s-a parut interesant numele Achim.' Este cunoscut faptul ca Ciprian mai are un baietel in varsta de 10 ani dintr-o fosta relatie. El a ales sa ii spuna fiului lui ca va mai avea un fratior prin intermediul unor jocuri si glume. Am inceput sa ii insuflu ideea de a avea un fratior si sa nu fie brutal.
E o schimbare pentru el. I-am insuflat dorinta de a avea un frate. Ma vedea la sora-mea ca vorbesc cu ea pe telefon, ii vedea numele si cand s-au intalnit a si zis ca o stie ca vorbesc cu ea la telefon.
Manuela spune ca a creat o relatie foarte buna cu fiul lui Ciprian deoarece pasiunea copilului pentru tehnologie i-a apropiat si mai mult." L-am castigat cu jocurile, TikTok-ul...'
glumeste Manuela.

Ciprian Silasi s-a despartit in urma cu doi ani de mama baietelului sau

Citeste si: Cine este Ciprian Silasi, unul dintre Razboinicii de la EXATLON! Iata ce profesie are la baza si ce familie frumoasa ii va duce dorul in tara!

Actuala partenera a lui Ciprian a dezvaluit ca Razboinicul o sa se descurce foarte bine in rolul de tata deoarece are experienta si are un punct in plus, are antrenament.

" Stiu ca ma pot baza pe el."  Intrebata daca ar vrea sa schimbe ceva la Ciprian, Manuela a spus ca nu stie daca mai poate schimba ceva, dar si-ar dori sa fie mai rabdator pentru ca e foarte vulcanic. Si Ciprian a recunoscut ca este foarte vulcanic ca spune imediat ce ar epe suflet. Cat despre nunta, ar vrea sa faca acest pas in masura in care este posibil sa se organizeze o mica petrecere.