Cine este iubita lui Ferman din serialul Doctorul minune si motivul pentru care o tine ascunsa! Uite cat este de frumoasa!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 10 sep 2021, 17:23
onur tuna Foto(8)
Onur Tuna, un actor complet
Sursa: Instagram

Celebrul Onur Tuna, care da viata persoanjului Ferman din serialul "Doctorul minune" este catalogat drept unul dintre cei mai talentati actori.

Chiar daca are doar 36 de ani si o experienta de circa zece ani in domeniul actoriei, Onur Tuna a cucerit publicul feminin din Turcia si de peste hotare cu talentul lui deosebit, dar si cu frumusetea sa fizica uluitoare. Indragitul actor are cei mai frumosi ochi, care au facut sa suspine cu siguranta multe femei de-a lungul timpului. Insa doar cateva au reusit sa ii fure iremediabil inima si sa ajunga sa-l cucereasca in ultimii ani.

Publicul din tara noastra l-a cunoscut pe atragatorul actor in urma cu doi ani, in distributia primului sezon al serialului Pretul fericirii, in care a jucat rolul Alihan, un sarmant om de afaceri. Iar in prezent telespectatorii il pot urmari pe Onur Tuna in distributia productiei fenomen "Doctorul minune", de luni pana vineri, de la 20:00, la Kanal D.

Cine este iubita lui Ferman din serialul Doctorul minune si de ce o tine ascunsa!

Onur Tuna s-a nascut in 1985 in renumitul oras Çanakkale. Desi parintii sai au origini turcesti au fost nevoiti sa emigreze in trecut in Salonic, in Grecia si apoi peste ani au reusit sa revina in Turcia, stabilindu-se in Istanbul. Inca de pe vremea in care locuia in Grecia cu parintii sai, Onur Tuna incepuse sa studieze contabilitatea in cadrul liceului si ulterior, tatal lui, profesor de matematica, l-a indrumat sa urmeze o cariera in economie.

Tocmai de aceea tanarul Onur a studiat Facultatea de Economie in cadrul Universitatii Eylul, din Izmir si in paralel a urmat si Facultatea de Muzica Clasica, in cadrul Conservatorului Ege, deoarece a treia sa mare pasiune dupa contabilitate si actorie a fost intotdeauna muzica.

Insa destinul avea sa-i pregateasca un cu totul alt drum in viata. Astfel, Onur Tuna a inceput sa fie atras de lumea filmului si atunci a decis sa urmeze cursurile unei scoli private de actorie si la scurt timp dupa absolvirea lor, acesta a primit primul lui rol intr-un serial de televiziune, in anul

2011, in productia "Hayat Devam Ediyor". Au urmat apoi multe alte rolul importante care l-au ajutat sa isi construiasca cariera de actor pas cu pas si in scurta vreme a reusit sa cucereasca iremediabil publicul. In anul 2018 a fost cooptat sa joace in serialul Pretul fericirii, rolul Alihan, care i-a adus mare succes. Iar in 2019 a acceptat marea provocare de a juca in serialul fenomen Doctorul minune, in care a interpretat magistral rolul unui medic chirurg de exceptie, dr.
Ferman.

Citeste si: Cati ani au actorii din serialul Doctorul minune in viata reala? Uite ce diferenta uriasa este intre personaje si actori

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ca orice alt actor, Onur Tuna a avut si o viata personala destul de tumultoasa. Acesta a iubit multe femei frumoase si celebre insa pana in prezent nu a reusit sa intalneasca se pare dragostea vietii sale. In general, Onur Tuna a preferat sa fie extrem de discret in privinta vietii amoroase, insa de multe ori presa a divulgat detalii despre anumite relatii ale sale.

Cea mai controversata relatie a celebrului actor Onur Tuna a fost cea cu actrita Seda Guven, ce a durat doar un an de zile, intre 2015 si 2016, dupa care acesta a incercat sa fie si mai descret. De curand insa presa din Turcia a scris despre faptul ca Onur Tuna s-ar iubi cu frumoasa actrita Elif Dogan, in varsta de doar 26 de ani, cunoscuta publicului din productia "Legea familiei".

Potrivit tvmania.ro, tabloidele din Turcia au mai scris faptul ca Onur Tuna și Elif Dogan s-ar fi cunoscut prin intermediul celebrei Sevda Erginci, fosta partenera de platou a actorului, din serialul "Pretul fericirii", care se pare ca ar fi prietena amandurora.

Citeste si: Onur Tuna, Ferman din „Doctorul minune”, a ajuns sa joace intr-un super serial de pe Netflix

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.