Cine este iubitul Alexandrei Stan? Bărbatul s-a dus până în Republica Dominicană pentru Faimoasă

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 19 feb 2021, 12:15

Alexandra Stan este una dintre vedetele care a acceptat provocarea de a participa la competiția Survivior România 2021. 

La mijlocul lunii noiembrie,  Alexandra Stan își anunța separarea de iubitul ei Bogdan Drăghici, un tânăr om de afaceri alături de care a petrecut momente minunate, după cum ea însăși spunea. Însă, cei doi și-au mai dat o șansă, chiar înainte de sărbătorile de iarnă. 

Citeste si: Felicitări! Veste incredibilă pentru Alexandra Stan! Faimoasa se află la Survivor România și nici nu a aflat vestea cea mare!

Bogdan Drăghici, în Republica Dominicană pentru Alexandra Stan  

În timpul unui dialog care o viza pe Alexandra, unul dintre colegii de la Survivor România 2021 a spus:  ”Lăsați-o în pace pe Alexandra, că are iubit!”  

În urmă cu o săptămână și jumătate, Alexandra Stan a fost nominalizată la eliminare din echipa faimoșilor de către Zanni, care a ieșit favoritul publicului.

Potrivit Wowbiz, Bogdan s-a urcat în primul avion cu destinația Punta Cana pentru a fi sigur că va fi aproape în cazul în care iubita lui părăsește competiția.

Alexandra a rămas la Survivor iar Bogdan a rămas și el în Republica Dominicană, alături de câțiva prieteni cu care a venit în această țară. Între timp, tânărul afacerist nu se plictisește deloc: și-a închiriat o mașină și a văzut deja o groază de locuri superbe din Republica Dominicană, potrivit Wowbiz.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Kanal D, lider absolut de audiență cu “Survivor România”! Stația TV s-a clasat pe primul loc, pe toate categoriile de public monitorizate! 2 Faimoși și 2 Războinici s-au alăturat aseară celor două echipe la “Survivor România”

Bărbatul este îndrăgostit de călătorii și de vacanțe. El a văzut deja jumătate de lume până la vârsta pe care o are și nu are de gând să se oprească aici. El a fost în SUA, în Zanzibar, Japonia, Chile, Mexic sau Peru, pentru a enumera doar câteva dintre locațiile vizitate de acesta.

Sora Alexandrei a vorbit despre iubitul Faimoasei

Sora Alexandrei a fost invitată în cadrul emisiunii „Ștafeta mixtă' difuzată de postul de televiziune Kanal D și a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre viața personală a artistei.

Potrivit acesteia, Alexandra și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr misterios, care a susținut-o încă de când a aflat că a fost acceptată în rândul Faimoșilor.

Citeste si: Cum arată sora Alexandrei Stan! Iată cât de mult seamănă cu faimoasa de la Survivor Romania 2021

„A avut încredere în ea și a susținut-o. Chiar am discutat cu el, de altfel discutăm și comentăm la fiecare ediție a show-ului.

Suntem un soi de comentatori. El îmi spune că își dorește ca Alexandra să stea cât mai mult. Nici o clipă nu ar chema-o acasă. Nu cred că se cunosc de foarte mult timp, cred că de un an", a declarat sora Alexandrei Stan.

Alexandra Stan despre relația cu Bogdan

Citeste si: Culiță Sterp s-a certat cu Jador! Faimoșii de la "Survivor România 2021" nu își mai vorbesc: "Cu mine nu mai ai ce vorbi!"

„Ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor. Pot să spun că ultimele 5 luni au fost de-a dreptul superbe, nebune, m-am simțit iubită, am călătorit, am dansat cu zeii, am făcut dragoste pe plajă, am înotat la lumina lunii”,  a povestit Alexandra pe contul său de Instagram în luna noiembrie a anului trecut, când își anunța despărțirea temporară de Bogdan Drăghici.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.