Cine este iubitul Larisei de la „Casa iubirii”! Îl cheamă Alex Cristian și este foarte fericit că va deveni tată

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 07 iun 2024, 12:41
larisa de la casa iubirii gravida si cu iubitul Foto(4)

Larisa și iubitul ei vor avea un copil

Sursa: Instagram Larisa Groza

Joi seară, Larisa, fosta concurentă de la „Casa iubirii”, a postat prima fotografie cu iubitul ei și cu burtica de gravidă. Însă, aceasta nu a oferit prea multe detalii despre tânărul misterios.

Larisa și iubitul ei, cu care urmează să aibă un copil, s-au cunoscut pe 24 decembrie, 2023 și, ulterior, a urmat un șir de despărțiri și împăcări, pe care le-au avut în paralel cu participarea tinerei la „Casa iubirii”.

Cine este iubitul Larisei de la „Casa iubirii”

În postarea pe care a făcut-o alături de acesta, fosta concurentă nu a oferit prea multe detalii despre el, întrucât a ținut, mai mult, să le povestească internauților cum a evoluat relația lor și când a aflat de sarcină.

Însă Larisa nu a omis să-l eticheteze în postare pe viitorul tătic, alături de care, după cum se poate observa în fotografia cu burtica, se simte foarte fericită. Astfel, cu toții au aflat că pe iubitul ei îl cheamă Alex Cristian.

De asemenea, din numele lui de utilizator de pe Instagram (alex.cristian98), ne putem da seama că este născut în anul 1998, ceea ce înseamnă că are vârsta de 26 de ani.

Acesta este mai mare cu patru ani decât Larisa, care este la frumoasa vârstă de 22 de ani.

Citește și: Larisa este însărcinată! Fosta concurentă de la Casa iubirii s-a afișat cu burtica de gravidă

Alex pare să aibă o situație financiară foarte bună, întrucât pe pagina lui de Instagram există numeroase fotografii în care ține teancuri de bani în mână și în care apare la volanul unei mașini scumpe.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Larisa și Alex se pregătesc să devină părinți

Atât Larisa, cât și iubitul ei sunt fericiți că vor deveni părinți și, cu toate că în perioadele în care au stat despărțiți a încercat să își găsească jumătatea în Casa iubirii, se pare că, în cele din urmă, el s-a dovedit să fie sufletul pereche al fetei.

„POVESTEA NOASTRĂ a început înainte de «Casa iubirii». Ne-am cunoscut pe 24 decembrie, ne-am văzut pentru prima dată pe 25 ianuarie, însă relația noastră a durat două luni, ambii venind cu probleme de neîncredere din trecutul nostru. Încercând să-l uit, m-am înscris la emisiunea «Casa iubirii», am încercat să cunosc persoane noi, caractere noi. Însă timpul trecea, el tot în mintea mea rămânea.

La prima mea eliminare din emisiune am reluat legătura, însă nu pentru prea mult timp. Am decis să mă întorc în emisiune pentru a-mi mai da o șansă. Din dorința de a ne împăca, s-a înscris și el la casting pentru mine. În vacanța dintre sezoane, am decis să renunț la sezonul trei pentru el. Ne-am întâlnit, ne-am împăcat pentru câteva zile, apoi am decis să continui în sezonul trei, din frica de a nu suferi încă o dată.

Înainte de a părăsi emisiunea cu o săptămână, am aflat că SUNT ÎNSĂRCINATĂ.

Citește și: Larisa de la ”Casa iubirii” are un nou iubit? Bărbatul misterios nu se uită la bani când vine vorba de dedicații pentru fosta concurentă: „Dragoste secretă”

Imediat ce am părăsit emisiunea, l-am anunțat și împreună am decis că este semnul LUI DUMNEZEU, că suntem făcuți unul pentru altul. Suntem foarte fericiți împreună. Mi-am dorit să primiți de la mine acestă veste, dar, chiar și așa, sper s-o primiți cu bucurie. Celor care vă bucurați, vă mulțumesc, celor care mă judecați vreau să vă spun ca nu am timp să vă urăsc, pentru ca sunt prea mult ocupată să iubesc”, a povestit Larisa, într-o postare recentă de pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de LARISA GROZA (@larissagroza)