Cine este iubitul Mihaelei de la „Casa iubirii”. Fosta concurentă a spus adevărul despre situația ei amoroasă: „Îmi e frică să nu sufăr”

Autor: Diana Bostan

Mihaela Homa, câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Mihaela Homa

Mihaela Homa, câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, a vorbit despre viața ei de după competiție, dar și despre situația ei amoroasă.

În cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”, Mihaela a mărturist că este singură și că a sperat că-și va găsi jumătatea la o nuntă. Fosta concurentă a dezvăluit de ce nu are o relație, dar și cum s-a acomodat la job după câștigarea celui de-al doilea sezon.

Citește și: Cu ce se ocupă Mihaela după ”Casa iubirii”. Câștigătoarea celui de-al doilea sezon a făcut anunțul

Mihaela de la ”Casa iubirii” nu și-a găsit încă sufletul pereche

Mihaela Homa, câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii „Casa iubirii”, a dezvăluit că a participat la o nuntă neînsoțită și, odată ajunsă acolo, a socializat cu băieții prezenți în speranța că-și va găsi jumătatea. Deși în urmă cu ceva timp mărturisea că este într-o cunoaștere cu cineva, fosta concurentă a dezvăluit că cei doi nu mai păstrează legătura în prezent.

Aceasta susține că lucrurile s-au răcit din cauza distanței, dar și a unor mici divergențe care au intervenit între ei. 

Citește și: Incredibil cum arăta Mihaela de la „Casa iubirii” în urmă cu 12 ani! Fotografiile în care abia o recunoști pe câștigătoarea sezonului 2

Reflectând asupra experiențelor sale, Mihaela a admis că uneori își pune bariere și preferă să nu cunoască pe nimeni, deoarece se închide în sine din cauza dezamăgirilor repetate.

Deși a sperat că poate își va găsi jumătatea la nunta respectivă, acest lucru nu s-a întâmplat. Fosta concurentă este de părere că frica de a suferi din nou o face să stea mai la distanță de cei din jur.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

„Am mers neînsoțită la nuntă, dar când am ajuns acolo am stat cu băieți. Nu mai vorbesc deloc cu acel băiat. Probabil motivul principal este distanța, dar și mici divergențe între noi. Chiar dacă mi-am căutat jumătatea atât de departe, cred că tot aici aproape o găsesc. Mă gândeam că la nuntă o să-mi găsesc jumătatea, dar nu. Mai sunt momente când îmi pun bariere, când nu vreau să cunosc pe nimeni.

Am momente când mă închid în mine, dar probabil și din cauza faptului că am fost dezamăgită de prea multe ori. Îmi e frică să nu sufăr. Prefer să stau mai la distanță.”, a spus Mihaela Homa, pentru Culisele iubirii.

Cu ce ocupă Mihaela Homa după ”Casa iubirii”

Înainte de participarea în cadrul emisiunii ”Casa iubirii”, Mihaela lucra la recepția unui hotel din Satu Mare, job la care s-a reîntors și după show-ul matrimonial.

Fosta concurentă susține că i-au lipsit colegii de muncă, însă această perioadă este una destul de aglomerată și obositoare.

Citește și: Mihaela Homa, schimbare impresionantă de look! Cum arată fosta concurentă de la „Casa iubirii” după ce s-a vopsit și și-a scurtat părul

Mihaelei îi revine zâmbetul pe buze în momentul în care oamenii intră în hotel și rămân surprinși de faptul că ea îi întâmpină. Aceasta se simte bine în momentul în care vede că oamenii o apreciază și că nu au uitat-o.

„M-am reîntors la muncă, sunt foarte ocupată. În această perioadă e acumulează foarte multă oboseală pentru că avem foarte mulți clienți, hotelul e plin tot timpul, dar e și bine că mai facem și un tips. Chiar îmi era dor. Când am intrat în recepție parcă mi-am adus aminte momente, de anumiți colegi. Unii clienți în momentul în care intră rămân așa. Mă emoționez de fiecare dată când văd că oameni din preajma mea sunt atât de bucuroși să mă vadă.”, a mai spus Mihaela, fostă concurentă a emisiunii ”Casa iubirii”.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.