CINE este iubitul Olgai Verbitchi! Concurenta de la Bravo, ai stil! 2021, show total in platoul emisunii: "Esti atat de reala, atat de misto!"

Autor: Alice Popescu

Olga Verbitchi a reusit sa ii hipnotizeze pe juratii "Bravo, ai stil!" 2021 cu atitudinea, vocea si tinuta cu care a fost prezenta in prima editie a emisiunii.

Olga Verbitchi a facut un show de senzatie in platoul primei editii "Bravo, ai stil!" 2021. Cea mai tanara concurenta de la Bravo, ai stil! sezonul 7 a extaziat juratii care i-au acordat fiecare cate o steluta, semn ca a fost la inaltime atat cu tinuta cat si cu atitudinea.

Mai mult decat atat, Olga a fost si foarte sincera odata ce a pasit in fata juratilor.

Ea a recunoscut ca a apelat la un prieten apropiat care i-a furnizat piesele vestimentare, insa ea a facut tot styling-ul. Plus ca povestea care i-a insotit defilarea a fost una reala, astfel Olga a dezvaluit si cine este iubitul ei.

Bravo, ai stil! 2021. Cine este iubitul Olgai Verbitchi

Olga: "Stii ce am facut eu alaltaieri seara?! Ma uitam la fetele ce au fost aici.

M-am uitat la sezonul trecut. Nu stiam cum sa defilez. Imi tremuram mainile. Nu ma ridic de pe scaun, nu ma misc. Este o poveste reala. Iubitul meu este trapper si merg la concertul lui. Or sa fie toti artistii de trap. Nu este foarte cunoscut. Este de varsta mea. Il cheama Dani Coca."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Anda Adam a recunoscut ca Olga este naturala si adorabila in acelasi timp prin felul ei de a fi: "Esti adorabila, esti atat de "tu" ceea ce mi se pare foarte cool. Care din noi se bate pe fusta? Este wow. Nu te-as vedea altfel"

Bravo, ai stil! 2021. Olga Verbitchi a recunoscut ca are stilist

Maurice Munteanu: "Tinuta e facuta de tine?Imi place, te reprezinta.

Imi place energia ta. Ai un mega potential de show. Ai acea perversitate nativa si chestia asta o ador. Nu m-am uitat niciodata pe instagram-ul concurentelor, insa mi-ai aparut prin cineva si te-am vazut cu niste situatii, machiaje. Ai ceva in tine, zace ceva acolo foarte mocnit si simt ca va..."

Raluca Badulescu: "Sa stii ca in cele 7 sezoane, esti una dintre preferatele mele.

Iti spun o mare raspundere in carca. I do like you a lot. Esti atat de reala, atat de misto. Tipla, tot..."

Tibi Clenci: "Te rog sa canti melodia si sa iti unduiesti mainile...foloseste-ti picioarele. Intoarce-te pe profil, bravo!Iata cum, daca va impingem pe marginea prapastiei. Categoric, ai stil!"

 


Alin Oprea a fost invitat în platoul emisiunii „Follow us”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Acesta a reacționat după declarațiile făcute de fosta soție la podcastul lui Bursucu'.