Cine este fostul iubit al Roxanei Ghiţă, concurentă la Survivor România 2021

Autor: Elena Padure
Actualizat: 20 iul 2022, 22:00
Roxana Ghita concurenta la Survivor Romania 2021 alaturi de iubitul ei

Cea mai populară concurentă din echipa Războinicilor este singura, insa putina lume stie cine i-a furat inima Roxanei Ghiţă de la Survivor România 2021, in trecut.

Roxana Ghiță a devenit deja populară în rândul telespectatorilor competiţiei Survivor România 2021. Carisma şi spiritul ei de luptăroare i-au adus titlul de „cea mai votată Războinică”. Publicul a observat o apropiere ceva mai deosebită între Roxana Ghiță și colegul ei de echipă, Albert. 

Cum arată fostul iubit al Roxanei Ghiţă de la Survivor România 2021  

Roxana Ghiță a fost într-o relaţie cu Edy Drăghici,  un tânăr pasionat de matematică și calculatoare.

Acesta studiază știința calculatoarelor la o facultate de prestigiu din Anglia şi anume University of Essex.

 

Citeste si: Roxana Ghiță, cea mai iubita concurenta de la Survivor România 2021! Motivul pentru care este numita ''Jaguarul''

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Roxana Ghiță, cea mai iubită concurentă din echipa Războinicilor

În primul Consiliu eliminatoriu de la Survivor România, cea mai votată concurentă din echipa Războinicilor a fost chiar Roxana Ghiță. Vestea a făcut-o extrem de fericită pe tânără, însă a adus după sine şi responsabilitatea de a nominaliza un cole spre eliminare.

Roxana Ghiță a ales să îl nominalizeze pe Alin,  deoarece îl consideră un concurent echilibrat, care nu ar lua persoanal decizia.

Concurenta din echipa Războinicilor a putut răsufla urşurată deoarece Amna a fost cea eliminată, şi nu coechipierul ei.

Citeste si: Cine este Roxana Ghita, cea mai puternica concurenta de pana acum din echipa Razbonicilor! Cu ce se ocupa tanara de la Survivor Romania 2021

„Le mulțumesc foarte mult oamenilor care m-am votat, însă acum mă simt foarte stresată că trebuie să nominalizez pe cineva.

Cred că persoană respectivă este o persoană împlinită și că este foarte fericit acasă. Îl nominalizez pe Alin, cu toată părerea de rău, îmi este foarte drag. Este o persoană matură și îi va fi bine oriunde este”,  a spus Roxana Ghiță.

Citeste si: Imbratisari tandre intre doi concurenti Survivor Romania 2021! Cum s-au comportat in jungla, in miez de noapte

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.