Cine este iubitul secret al celebrei ACTRITE din Turcia, Farah Zeynep Abdullah? Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 28 iul 2021, 17:12
Farah Zeynep Abdullah Foto(7)
Farah Zeynep Abdullah, o actrita completa
Sursa: Instagram

Farah Zeynep Abdullah este considerata una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia in prezent.

Chiar daca are doar 31 de ani si aproape 10 de de cariera stralucita, actrita Farah Zeynep Abdullah a reusit sa cucereasca atat publicul din Turcia, cat si din multe alte tari in care au fost difuzate serialele in care a jucat magistral de-a lungul timpului.

CINE este iubitul secret al frumoasei actrite Farah Zeynep Abdullah?

Farah Zeynep Abdullah s-a nascut in anul 1989, in Istanbul.

Aceasta are atat origini bosniace din partea mamei sale, Gulay Abdullah, cat si origini irakiene din partea tatalui ei, care provine din Irak. Insa peste ani familia Abdullah a decis sa se stabileasca in Istanbul, acolo unde micuta Farah a urmat studiile si apoi a inceput sa isi construiasca pas cu pas cariera in actorie.

Talentata actrita Farah Zeynep Abdullah a debutat in anul 2010, atunci cand jucat primul ei rol in serialul turcesc de mare succes, Tradarea, cu o distributie de exceptie.

Insa cel mai rasunator succes i l-a adus rolul principal jucat in serialul Kelebeğin Rüyası, in anul 2013, care a propulsat-o printre cele mai apreciate actrite din tanara generatie in Turcia. Un an mai tarziu, in 2014, aceasta a primit o noua oferta de nerefuzat, de a juca rolul principal din serialul Kurt Seyit ve Sura, care de asemenea i-a adus un succes colosal.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Actrita Farah Zeynep Abdullah, Sura din "In dragoste si in razboi" s-a despartit de iubit! Dupa patru saptamani, vedeta a fost zarita la bratul unui nou amorez. Uite-i in premiera

Desi in cariera destinul i- a suras mereu si s-a bucurat de mari succese si de o ascensiune fulminanta, in viata sentimentala, Farah Zeynep Abdullah a suferit multe dezamagiri. In prezent aceasta traieste o frumoasa poveste de iubire cu un celebru actor turc, Ahmet Rifat Sungar.

Cei doi s-au cunoscut in anul 2018 pe platourile de filmare si in 2020 au devenit un cuplu cu adevarat si traiesc o intensa poveste de dragoste. Tanara actrita a declarat recent ca isi doreste sa isi intemeieze o familie cat mai curand si totodata este nerabdatoare sa devina mama.

Citeste si: Iti mai amintesti de frumoasa Aylin din serialul "Tradarea"? Iata prin cate transformari a trecut si cat si in ce productii de succes a jucat in ultimii ani!

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.