Cine este John Englezu, temutul interlopul din Constanța, care a fost înjunghiat în inimă pe o stradă din Malta

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 08 sep 2023, 05:50

John Englezu a fost înjunghiat în inimă

Sursa: Spynews.ro

John Englezu, așa cum era cunoscut în lumea interlopă din Constanța, a fost omorât pe o stradă din Malta. Acesta a fost înjunghiat în inimă de unul dintre membrii clanului Chira, alături de care plecase în țara insulară din Europa de Sud, pentru a recupera o sumă de bani.

Joseph Rivas, cunoscutul interlop din Constanța, cunoscut ca recuperator, dar și ca tâlhar. Bărbatul fusese condamnat atât de autoritățile române, cât și de cele din Marea Britanie, după ce în 2008 a fost implicat în două jafuri în Londra. În 2013, autoritățile engleze au emis un mandat de arestare pe numele bărbatului, însă nu au reușit să-l extrădeze, iar în anul 2015, acesta a fost arestat și de autoritățile de la noi din țară pentru că a furat 100.000

de euro din casa unui bărbat pe care l-a și torturat. 

Interlopul a fost înjunghiat în inimă pe o stradă din Malta 

John Englezu a fost înjunghiat în inimă pe o stradă din Malta. Acesta a plecat din București spre țara insulară alături de trei membri ai clanului Chira, pentru a recupera o sumă de bani. În urma unei discuții aprinse, unul dintre membrii clanului l-a înjunghiat în inimă.

La două ore după incident, Joseph Rivas a murit, notează antena3.ro.

Citește și: Tatăl a doi copii a murit subit, după ce timp de câteva săptămâni s-a plâns de dureri de cap. Într-o zi, bărbatul a mers la culcare și nu s-a mai trezit: ”Zbor lin spre cer, îngerul nostru”

Cei trei bărbați care îl însoțeau au fost prinși și arestați de autoritățile malteze, care încearcă să stabilească exact în condiții a avut loc incidentul, dar și ce pedeapsă vor primi cei trei.

Rivas era cunoscut în lumea interlopă pentru că a fost bodyguard la cluburile de fițe din Constanța. Ulterior devenise recuperator. 

John Englezu nu a fost lipsit de problemele cu legea, în anul 2008 a fost implicat, în Londra, în două jafuri, iar cinci ani mai târziu, autoritățile engleze au emis un mandat de arestare pe numele acestuia, însă nu au reușit să-l extrădeze. În anul 2015, bărbatul ucis a fost arestat și de autoritățile de la noi din țară pentru că a furat 100.000

de euro din casa unui bărbat pe care l-a și torturat. 

Citește și: Tragedie misterioasă într-o familie din Vâlcea. Un copil de 14 ani a murit intoxicat cu monoxid de carbon, chiar lângă sora lui:"Un copil în căutarea sinelui"

 

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.