Cine este jurnalistul sportiv care a fost dat dispărut. Daniel Scorpie are 55 de ani și este unul dintre cei mai apreciați ziariști din fotbalul internațional

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 06 iul 2023, 02:55

Daniel Scorpie are 55 de ani și este unul dintre cei mai apreciați ziariști din fotbalul internațional

Sursa: Facebook Gazeta Sporturilor - GSP

Daniel Scorpie, în vârstă de 55 de ani, a fost dat dispărut. Bărbatul este unul dintre cei mai apreciați jurnaliști sportivi din România.

Daniel Scorpie, în vârstă de 55 de ani, are decenii de experiență când vine vorba de presa sportivă. Este un ziarist specializat pe fotbal internațional și, recent, a fost dat dispărut.

Daniel Scorpie, jurnalist sportiv, a fost dat dispărut

Gazeta Sporturilor GSP, locul în care lucra Daniel Scorpie ca și jurnalist, a transmis un mesaj, pe Facebook, în care anunță dispariția bărbatului în vârstă de 55 de ani și roagă oamenii să sune la 112 în cazul în care este văzut.

„Bărbatul din imagine a dispărut marți după-amiază, 4 octombrie, în jurul orei 16.30, din București- zona Bd. Uverturii, cartier Militari.

Semnalmente: înălțime 1.80, greutate 88 kg, păr grizonat, ochi căprui, vârsta 55 ani. Era îmbrăcat cu o bluză de trening bleumarin, cu mâneci și guler de culoare albă, blugi bleumarin și pantofi sport bleumarin. Avea un rucsac negru, inscripționat cu simbolul Puma.

Citeste si: Încă un copil a fost găsit înecat după cazul băiețelului mort în piscina din curtea casei sale. Tragedia a avut loc în Arad

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Răspunde la numele de Scorpie Daniel. Poate manifesta pierderi de memorie.

Dacă îl vedeți, sunteți rugați să anunțați la cea mai apropiată secție de poliție sau la 112”, este mesajul transmis de Gazeta Sporturilor GSP, pe pagina oficială de

Facebook.

Doi copii dintr-un centru de plasament din Timișoara au fost găsiți după ce erau căutați național de poliție

De câteva luni, băieții, în vârstă de 12 și 14 ani, se află într-un centru de plasament, iar la începutul săptămânii au ieșit împreună cu alți copii să se joace, într-un parc. A fost de ajuns doar un moment de neatenție din partea supraveghetorului, că cei mici au și-au luat tălpășița și au dispărut.

Din acel moment, nimeni nu mai știa nimic de ei. Cei doi ar fi trebuit să se întoarcă la un cămin al DGASPC, acolo unde locuiau.

Citeste si: Încă un copil a fost găsit înecat după cazul băiețelului mort în piscina din curtea casei sale. Tragedia a avut loc în Arad

Copiii au fugit pentru că voiau să se ducă acasă la mama unuia dintre cei doi băieți, respectiv cel de 12 ani, crezând că vor primi iubire părintească din partea mamei lui.

Oamenii legii i-au dus înapoi în centrul de plasament din care au fugit, după ce i-au găsit.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.