Cine este Kadir Dogulu, soțul lui Neslihan Atagul. Și-a început cariera cu ajutorul fratelui său

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 mar 2022, 18:23
Neslihan Atagul si Kadir Dogulu Foto(6)

Neslihan Atagul si Kadir Dogulu, un cuplu de actori celebri din Turcia

Sursa: Instagram Kadir Dogulu

Kadir Dogulu este considerat unul dintre cei mai carismatici și talentați actori din Turcia.

Kadir Dogulu se numără printre cei mai talentați, carismatici și apreciați actori din tânăra generație în Turcia. Deși are o experiență pe platourile de filmare de 12 ani, Kadir Dogulu a reușit să cucerească publicul datorită talentului sau desvarsit, dar și datorită carismei sale aparte.

Neslihan Atagul și soțul ei, Kadir Dogulu, sunt căsătoriți din 2016

Kadir Dogulu s-a născut in anul 1982, in orasul Mersin, acolo unde a crescut si a studiat alaturi de ceilalti patru frati ai sai.

Kadir este al doilea copil dintre cei cinci copii ai familiei Dogulu. Numele complet al lui Kadir Doğulu este Abdulkadir Doğulu, insa pentru a fi retinut mai usor de catre telespectatori, acesta a decis atunci cand a devenit celebru sa pastreze doar prenumele Kadir. Pentru ca familia lui era modesta si nu isi permitea sa le ofere un trai imbelsugat, in anul 2000, Kadir si fratele lui mai mare, Kemal, care visa sa devina stilist, au decis sa plece in Istanbul pentru a-si construi o cariera.

Cei doi frati nu s-au sfiit sa lucreze chiar si ca ospatari sau bucatari in restaurante de lux, joburi ce le-au adus venituri considerabile. Mai mult decat atat, Kadir Dogulu a decis sa plece si in Barcelona si apoi in Roma, unde de asemenea a lucrat cativa ani in cafenele si restaurante de lux, insa in cele din urma a revenit in Istanbul, unde s-a indragostit de o celebra cantareata si astfel a patruns in lumea mondena a Turciei.

Iar in anul 2010, Kadir a primit prima oferta de a juca intr-un serial de televiziune, Küçük Sırlar. De atunci a inceput sa se pregateasca temeinic in domeniul actoriei, urmand o scoala privata de teatru.

Incepand cu anul 2011, carismaticul actor a inceput sa primeasca noi propuneri de a jucat in seriale de exceptie. Rolul care i-a adus primul mare succes a fost cel din serialul Un destin la rascruce, ale carui filmari s-au desfasurat intre 2013-2014.

Si tot in aceasta perioada Kadir si-a intalnit si marea dragoste, pe Neslihan Atagul, superba actrita care i-a fost partenera de platou in serialul Un destin la rascruce. In anul 2016 Kadir si Neslihan si-au unit destinele. Evenimentul a fost unul grandios ce s-a desfasurat intr-o locatie de poveste de pe malul Bosforului.

Citeste si: Care este numele real al lui Kadir Dogulu, soțul protagonistei din "Fiica Ambasadorului". Ce meserie a avut vedeta înainte să devină actor. Puțini știu aceste detalii despre el

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Kadir Dogulu are un frate la fel de cunoscut, stilistul Kemal Dogulu

Desi a devenit celebru si s-a bucurat de mari succese pe plan profesional, Kadir Dogulu nu va uita niciodata de sprijinul primit din partea fratelui lui, Kemal Dogulu, caruia ii va fi mereu recunoscator pentru tot ceea ce a facut pentru el ianinte de a deveni un actor celebru.
Kemal Doğulu s-a născut in anul 1979 la Mersin si este cel mai mare dintre cei 5 frați ai familiei Dogulu.

Kemal Dogulu a visat inca din copilarie sa devina un renumit stilist, iar peste ani marele lui vis s-a indeplinit. In ultimii ani acesta s-a reorientat si catre o cariera in muzica. Visul lui Doğulu a fost să devină coafor de femei. Peste ani a decis sa mearga in Istanbul pentru a-si construi o cariera si a deveni un stitlist celebru. In anul 2014 acesta a reusit sa isi deschida primul salon de coafura, intr-un cartier exclusivist din Istanbul si treptat a devenit stilistul multor vedete din Turcia, precum: Hande Yener, Seda Sayan, Sıla, Kutsi, Gökhan Özen, Nil Karaibrahimgil, Demet Akalın.
Presa din Turcia a scris cu cativa ani in urma despre Kemal Dogul ca ar avea o relatie de iubire cu Özden Cerrahoğlu, o superba tanara pe care a cunoscut-o in cadrul unor emisiuni de fashion, la care a fost jurat.

Kemal i-a făcut cunoștință lui Kadir cu o artistă celebră de care s-a îndrăgostit

Cei doi frati Kadir si Kemal Dogulu au avut inca din copilarie o relatie speciala si au continuat si peste ani sa se sprijine reciproc. Kadir ii este si astazi recunoscator fratelui lui, Kemal, deoarece acesta i-a l-a ajutat enorm cu un circa zece ani in urma sa devina renumit in lumea mondena a Turciei. Atunci cand Kadir a decis sa revina in Istanbul dupa multi ani in care lucrase in Europa, Kemal i-a facut acestuia cunostinta cu o celebra cantareata Hande Yener.

Cei doi s-au indragostit iremediabil si astfel, Kadir a devenit cunoscut in showbizul turcesc. Iar la scurta vreme a inceput sa fie cooptat in diverse proiecte de televiziune, datorita carismei lui deosebite. In prezent, Kemal Dogulu se numara printre cei mai talentati si apreciati stilisti ai Turciei, iar fratele lui Kadir este unul dintre cei mai admirati si apreciati actori ai momentului, iar de curand s-a lansat si in productia de seriale turcesti, punand pe picioare o afacere proprie alaturi de sotia lui, Neslihan Atagul.

Citeste si: Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului, mai îndrăgostită că oricând de chipeșul ei soț, Kadir Dogulu! Ce mesaj plin de dragoste i-a transmis actrița!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?