Cine este Kiprianos, noul concurent care a pășit în „Casa iubirii”! Are 23 de ani și este jumătate grec. Pentru ce fată a intrat în competiție

Autor: Diana Tilă

În ediția de vineri, 11 octombrie, a emisiunii „Casa iubirii”, fetele și băieții se bucură de prezența unui nou concurent în casa lor. 

Astăzi, un nou concurent a pășit pragul în „Casa iubirii”, respectiv în casa băieților. Este vorba despre Kiprianos, un tânăr în vârstă de 23 de ani, născut în Tripoli, Grecia, locuiește în Bistrița-Năsăud și este antrenor de fitness.

Citește și: Larisa Groza a născut! Fosta concurentă a emisiunii “Casa iubirii” a adus pe lume un băiețel: „Seamănă foarte tare cu ea”

Cine este Kiprianos, noul concurent care a pășit în „Casa iubirii”!

Kiprianos a decis să intre în Casa iubirii pentru a-și găsi jumătatea. Tânărul este pregătit pentru o nouă provocare și caută o relație serioasă, iar în cadrul emisiunii crede că își poate întâlni sufletul pereche.

Noul concurent a făcut cunoștință prima dată cu băieții, iar fetele sunt nerăbdătoare să îl cunoască pe noul mascul din competiție.

Discuțiile din casa băieților au început imediat după ce Kiprianos și-a făcut apariția, deoarece băieții au încercat să își dea seama pentru ce fată a intrat în Casa iubirii.

Citește și: Robi și Teodora au dat cărțile pe față în “Casa iubirii”. Cum ar reacționa concurenta dacă o altă fată ar intra pentru Robi: „Vrei să stau să mă cert cu fata?”

Moldo: "Care este tiparul tău de femeie?"

Kiprianos: "Sincer, mă uit la aspect. Ca bărbat te uiți la aspect prima dată, e prima impresie, dar nu contează foarte mult pentru mine. Mai mult contează caracterul, să fie dulce, simpatică, să fie și mai nebunatică când trebuie."

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Se măresc iar pensiile, odată cu luna noiembrie! Cine va beneficia de această majorare?

Patrick: "Ai o fată anume pentru care ai venit?"

Kiprianos: "Am câteva în minte, dar nu vreau să vă zic. Vreau să țin un pic suspansul. Eu vreau să îmi spuneți cum sunteți, aveți vreo interacțiune?"

Robi: "Într-o cunoaștere este Patrick cu Bianca și Moldo cu Criss."

Kiprianos: "Și dacă îmi place de Bianca?"

Patrick: "Eu sunt 100% convins că ea își vede de cunoașterea cu mine."

Kiprianos: "Pe tine te-ar deranja dacă aș vrea să o cunosc?"

Patrick: "M-ar deranja dacă ea ar fi disponibilă să te cunoască."

Băieții au încercat să afle cât mai multe detalii despre fata pentru care Kiprianos a intrat în Casa iubirii, dar noul concurent a fost foarte rezervat și nu le-a dezvăluit ce fată i-a atras atenția.

Tânărul a avut numai cuvinte frumoase la adresa fetelor și a punctat faptul că vrea să le cunoască pe toate.

Rămâne de văzut cine i-a atras atenția lui Kiprianos și care va fi parcursul lui în Casa iubirii. Pentru a vedea ce au mai discutat băieții cu noul concurent și cum au reacționat fetele când au aflat că este un nou bărbat în casă, urmăriți materialul video de mai jos.