Cine este Larisa, concurentă în Casa Iubirii. Până la 23 de ani nu s-a îndrăgostit niciodată: „Am avut o relație de 6 luni, dar nu m-am îndrăgostit”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 04 ian 2023, 04:00

Larisa, concurentă în Casa Iubirii, sezon 1

Sursa: Captură KANAL D

Larisa Burean, concurentă în Casa Iubirii, sezonul 1, își dorește să își găsească sufletul pereche. De unde vine Larisa și ce a determinat-o să participe la emisiunea Casa Iubirii?

Larisa Burean este una dintre fetele care își caută sufletul pereche în Casa Iubirii, sezonul 1. Cine este, de fapt, Larisa și ce își dorește de la viitorul partener?

Cine este Larisa, concurenta din Casa Iubirii? 

Larisa Burean se numără printre cele 7 concurente din primul sezon al emisiunii Casa Iubirii. Larisa are 23 de ani și este din Târgu Mureș. Până la această vârstă, tânăra nu a reușit să simtă iubirea adevărată, dar speră că în Casa Iubirii va întâlni bărbatul care să o facă să se îndrăgostească nebunește.

Larisa Burean s-a înscris la emisiunea Casa Iubirii din dorința de a simți iubirea, însă vrea ca bărbatul de lângă ea să îi respecte relația specială pe care o are cu sora ei, ambele fiind concurente în sezonul 1 al emisiunii.

Larisa, concurenta din Casa Iubirii, spune că este o fire amuzantă și că tocmai acest lucru o ajută să se apropie de cei din jur și să își facă noi prieteni.

Noua concurentă din Casa Iubirii recunoaște că are și un defect major, mai exact încăpățânarea. 

Pentru ca relația cu partenerul de viață să meargă ca pe roate, Larisa, concurenta din Casa Iubirii, vrea ca cel de lângă ea să fie foarte atent la nevoile ei și să o respecte. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este Ștefania, concurentă în Casa Iubirii: „Fără să vreau sunt în centrul atenției, este plăcut” Are doar 19 ani, dar vrea să întâlnească iubirea adevărată

Larisa, concurenta din Casa Iubirii, nu s-a îndrăgostit niciodată până la 23 de ani

Chiar dacă a fost implicată într-o relație care a durat 6 luni, Larisa, concurenta din Casa Iubirii, nu a reușit să se îndrăgostească de partenerul ei.

Tânăra de 23 de ani i-a mărturisit Andreei Mantea în momentul în care a intrat în Casa Iubirii că diferența de vârstă ar fi fost motivul pentru care lucrurile nu au mers așa cum ar fi trebuit

„Am avut o relație, dar nu m-am îndrăgostit, așa a fost să fie. A durat 6 luni. A fost o situație, el era mai mare, eu eram mai mică.

Doamne ajută să îmi găsesc pe cineva. Sunt pregătită pentru o relație serioasă, dar nu vreau să mă grăbesc.”, a spus Larisa, concurenta din Casa Iubirii.

Întrebată dacă este o fire romantică, Larisa, concurenta din Casa Iubirii, a dezvăluit că nu este foarte romantică și că deși nu a cunoscut iubirea adevărată, crede că a iubi înseamnă a-ți dori să petreci cât mai mult timp în prezența partenerului.

„Sunt puțin (n.r romantică), nu mult. Să aștept să îmi văd partenerul, să simt că eu vreau să îl văd, să stau o perioadă cu el, să facem lucruri împreună.”, a adăugat Larisa.

Citeste si: EXCLUSIV! Kinga din Casa Iubirii, vicecampioană europeană la fitness. Imagini în premieră cu ea de la concursurile la care a participat

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.