Cine este Laura, iubita lui Cosmin Stanciu de la Survivor Romania 2021. Faimosul, mai emotionat ca niciodata cand a primit mesajul de la ea: "Iti reamintesc promisiunea facuta...""

Author: Alice Popescu
Laura, iubita lui Cosmin Stanciu de la Survivor Romania, i-a trimis un mesaj Faimosului
Sursa: Captură KANAL D

Cosmin Stanciu de la Survivor Romania a fost si el printre cei care au primit vesti de acasa de la persoana iubita de Valentine's Day.

Faimosii sunt castigatorii a patru jocuri consecutive la Survivor Romania 2021 in ultima perioada impotriva Razboincilor si totodata au reusit sa castige si jocul de comunicare, unul din cele mai importante poate dupa cel de Imunitate si cel care le ofara proviziile atat de necesare pentru energia din timpul competitiei de pe teren. De data aceasta rasplatata jocului de comunicare de la Survivor Romania a fost una speciala deoarece a fost Valentine's Day si atunci, Faimosii au primit mesajele de la persoanele iubite care ii asteapta acasa.

Cine este Laura, cea care i-a trimis un mesaj emotionant lui Cosmin Stanciu de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Ce a aparut pe profilul Georgianei Elisei dupa ce Jador a cerut-o de nevasta in fata a peste 2 milioane de oameni la Survivor Romania 2021: "Vreau să mă căsătoresc cu ea si sa fie mama copiilor mei"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Daca unii nu au reusit sa isi controleze emotiile cand au primit mesajele de la iubita sau iubitul lor, altii au fost ceva mai rezervati preferand sa isi traiasca bucuria in suflet. Unul dintre Faimosii care s-au emotionat vizibil la primirea scrisorii de acasa, a fost Cosmin Stanciu. Lui Cosmin i-a scris iubita lui, Laura, despre care prefera sa nu vorbeasca in timpul competitiei fiind foarte discret cu viata personala.

Cel care l-a dat de gol ca are o iubita si ca o cheama Laura a fost Zannidache. Se pare ca cei doi sunt impreuna de foarte putin timp, mai exact de trei luni si este de inteles de ce nu sunt imagini cu cei doi pe retelele de socializare. Un motiv in plus ar fi si faptul ca tanara din Cluj nu vrea sa apara in mediul online si sa se faca astfel cunoscuta.

Cosmin Stanciu de la Survivor Romania 2021, emotionat dupa ce a vazut mesajul de la Laura

Citeste si: ELIMINARE fara precedent la Survivor Romania 2021:"Vai, mama mea!" CINE a parasit competitia? Ce s-a intamplat cu Alin Salajean si Marilena dupa ce au iesit preferatii publicului

"Dragă Cosmin, îmi este foarte  dor de tine, însă te aștept să te întorci acasă abia după finalul concursului.

Vreau să știi că am urmărit toate emisiunile cu sufletul la gură și nu am putut să nu observ evoluția ta impresionantă. Pentru mine esști cu siguranță cel mai bun sportiv de la Survivor și vreau să știi că sunt mândră de tine. Te admir enorm pentru puterea ta de caracter de care ai dat dovadă. Aș vrea doar să-ți reamintesc promisiunea făcută înainte de plecare, și anume că o să fii  mereu cu zâmbetul pe buze indiferent de circumstanțele competiției și sper că primirea acestui mesaj o să contribuie mai mult la asta. 
Te aștept cu drag acasă. Te pup și te îmbrățișez,” i-a scris Laura lui Cosmin Stanciu de la Survivor Romania 2021.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.