Cine este Lemnaru Ștefan Iulian, tik-tokerul de la "Insula de 1 Milion": Fostul iubit al Andrei Gogan își dorește să câștige bani pentru a-i dona în scopuri caritabile

Autor: Oana Picerea
Lemnaru Iulian Foto(4)

Cine este Lemnaru Iulian, tik-tokerul de la "Insula de 1 Milion"

Sursa: Kanal D

Lemnaru Ștefan Iulian este un cunoscut tik-toker din România. Acesta vine la "Insula de 1 Milion" cu dorința de a deveni cunoscut publicului larg și de a câștiga cât mai mulți bani pentru a ajuta persoanele mai puțin norocoase.

Lemnaru Ștefan Iulian are 27 ani, este din Ploiești și cunoscut publicului din postura de creator de conținut. Participarea sa la emisiunea “Insula de 1 milion” este motivată de dorința de a câștiga bani pentru a putea ajută cât mai mulți oameni și a-și folosi abilitățile pentru un scop nobil.

Cine este Lemnaru Iulian, tik-tokerul de la "Insula de 1 Milion"

Iulian își dorește să devină cel mai bun creator de conținut din România.

Iulian a avut mai multe încercări de a-și găsi drumul în viață. A început două facultăți pe care nu le-a terminat, deoarece și-a dat seama că își dorește alt drum în carieră. A plecat la muncă în Germania, dar s-a întors după doar 3 zile petrecute pe șantier. Iulian și-a încercat norocul și ca livrator de mâncare, însă nici acest job nu a fost placul său. Și-a încercat norocul și în domeniul fotografiei, pentru care a făcut un curs, apoi a plecat în Insulele Canare, însă după doar două luni a revenit acasă.

Iulian este un pasionat al mișcării și face sport conștiincios de 3 ori pe săptămână. Știe să înoate, să patineze, să schieze și să meargă cu bicicleta. Acesta se consideră curajos și spune că nu are scârbă de nimic.

Citește și: Surpriză la “Insula de 1 milion”: Armin Nicoară și Jaguaru (Ionuț Sugacevschi) intră în cel mai amplu experiment social televizat

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iulian Lemnaru se consideră o persoană perseverentă care a vrut întotdeauna să își depășească fricile. Cea mai mare frică a lui este cea de înălțime. Spune că lumea îl percepe ca fiind descurcăreț și logic în gândire, iar el se descrie ca o persoană creativă, logică, descurcăreață, perseverentă și gânditoare.

Viața personală a lui Iulian Lemnaru

Iulian Lemnaru a devenit cunoscut inițial în mediul online ca fiind fostul iubit al celebrei Andra Gogan. Ulterior, acesta a reușit să își creeze propria imagine și să facă lucruri nobile. Iulian crează content atât pentru Tik Tok cât și pentru alte platforme sociale. Conținutul pe care Iulian îl face acum este mai mult în scop caritabil, pentru a ajuta oamenii, în special pe cei care au nevoie de bani.

În momentul de față Iulian de află într-o relație fericită alături de o altă creatoare de conținut, Ana Mușat. Împreună fac filmulețe amuzante cu potențial viral, dar și educative sau de conștientizare.

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.