Cine este Leo de la Roșiori, artistul care a rupt topurile cu melodia „Am tras draperiile”. Ce poveste de viață ca-n filme are manelistul

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 09 ian 2024, 19:32

Cine este Leo de la Roșiori, artistul care a rupt topurile cu melodia „Am tras draperiile”

 
Sursa: Captură YouTube

Leo de la Roșiori a început să își dezvăluie talentele muzicale și a devenit extrem de cunoscut pentru piesa „Am tras draperiile”. Cine este acesta, dar și care este povestea din spatele succesului?

La vârsta de 4-5 ani, artistul a început să-și dezvăluie talentele muzicale. Câțiva ani mai târziu, visele sale de a deveni celebru au devenit realitate. Cine este Leo de la Roșiori?

Leo de la Roșiori, povestea din spatele succesului

Leo de la Roșiori a fost invitat la „Fiță cu Adiță”, unde a vorbit despre succesul său muzical, dar și sacrificiile pe care a trebuit să le facă pentru a ajunge celebru. 

„E atât de simplă viața mea, eu sunt un om extraordinar de simplu. Tot ce se întâmplă acum am dobândit prin muncă și simplitate. Cred că a trebuit să mă transform eu puțin ca om pentru a merita toate astea. Cred că trebuie să lași de o parte concepțiile, prejudecățile, niște lucruri care nu erau în regulă la mine. 

Eu cânt de la 7 ani, în familia mea toată lumea a cântat.

Acum locuiesc în București, de 5-6 ani de zile. 

Nu mai am prietenii din copilărie. Nu mi-a mai rămas cam nimic. Cu cât avansezi ca om, începi să pierzi din ce în ce mai mulți oameni. Poate și eu m-am schimbat și poate cândva mă comportam altfel. Nu spun că doar ei au greșit. Pierzi oameni atunci când faci ceva bun cu viața ta. Toți prietenii vechi i-am pierdut din cauza banilor.

I-am împrumutat cu bani și nu i-am mai primit înapoi,” a mărturisit acesta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: „I-a tăiat urechea lui Jador” Cum a sărit vedeta să îl apere pe prietenul său, Bogdan Mocanu, într-un club de fițe din Capitală

Cum a devenit „Am tras draperiile” o piesă celebră?

Manelistul a dezvăluit povestea din spatele succesului său notabil cu piesa „Am tras draperiile”.

„În perioada cu draperiile de la Baia Mare, în urmă cu 3-4 luni, citeam.

În perioada aia simțeam că scot multe lucruri rele din viața mea. Piesa este făcută de Ionuț Cercel. E prietenul meu foarte bun. A venit cu melodia asta la mine și m-a întrebat dacă-mi place, dar eram reticent. A stat după mine și a zis să o cânt. Am cântat-o și ce s-a întâmplat după ne-a uimit pe amândoi.

Când mi se întâmplă toate astea, plâng.

Melodia asta s-a ridicat cam de la Baia Mare, dar eu am făcut-o cunoscută la Craiova, unde oamenii m-au filmat. Dar când stau și cântă oamenii melodia odată cu mine, simt să am reușit, gata, sunt fericit. Un sentiment mai frumos ca acesta nu poate fi cumpărat cu nimic,” a spus interpretul de manele. 

 


Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.