Cine este logodnicul Larisei Iordache! Ce diferență de vârstă este între Cristian Chiriță și fosta campioană

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 27 mar 2024, 21:31

Cine este iubitul Larisei Iordache

 
Sursa: facebook.com

Fosta campioană la gimnastică, Larisa Iordache, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristian Chiriță. Ce diferență de vârstă este între cei doi?

Larisa Iordache, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Londra, trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape 2 ani cu Cristian Chiriță. Acesta a cerut-o de soție la începutul anului 2024 și acum se pregătesc de nuntă. Cine este Cristian Chiriță și ce diferență de vârstă este între cei doi?

Cine este Cristian Chiriță, iubitul Larisei Iordache

Pe data de 1 ianuarie 2024, fanii sportivei Larisa Iordache au fost întâmpinați de o veste surprinzătoare și emoționantă- logodna sa cu Cristian Chiriță.

Anunțul a fost făcut pe platformele sociale, iar imaginile de la eveniment au stârnit o mare bucurie în rândul admiratorilor săi. Deși mulți așteptau deja cu nerăbdare să vadă fotografii de la nuntă încă din august 2023, când Larisa posta imagini romantice cu Cristian, vestea logodnei lor a adus o rază de lumină în lumea sportivei.

Cristian Chiriță, iubitul Larisei Iordache, este o figură cunoscută în lumea sportului, fiind un campion multiplu la tenis de masă și activând în prezent la CSM Constanța.

Cu toate acestea, el nu este doar un sportiv talentat, ci și un antreprenor în domeniul auto-moto, fiind fondatorul companiei Kirisrent Auto/Scooter. Această firmă oferă o gamă variată de servicii, inclusiv închirierea de autoturisme, motociclete și scutere, delivery și uz personal.

Citește și: Biografie Larisa Iordache! Ce studii are fosta gimnastă și câte medalii a câștigat pentru România

Relația dintre Larisa și Cristian este una care pare să fie construită pe afinități și respect reciproc.

Larisa a mărturisit că inițial a fost Cristian cel care a făcut primul pas, însă legătura lor a evoluat treptat, începând cu o simplă conversație și transformându-se apoi într-o prietenie solidă. Cu timpul, au devenit tot mai apropiați și au explorat împreună posibilitățile unei relații romantice, având în vedere compatibilitatea lor atât din punct de vedere fizic, cât și mental și emoțional.

Ce diferență de vârstă este între Larisa și Cristian?

Pe Larisa Iordache nu o deranjează diferența de vârsta dintre ei. Între cei doi este o diferență de 4 ani, dar asta nu îi împiedică să se iubească.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Larisa a precizat: „Cu patru ani este mai tânăr decât mine. El mereu spune că vârsta nu contează. Așa este, în momentul în care vrei să construiești ceva cu persoana respectivă, nu îți pune piedică absolut nimic. Acesta este adevărul. Funcționează foarte bine când comunicarea este degajată, relaxată și spui ce gândești. Noi am înțeles acest aspect, comunicarea dintre noi este excepțională”

Larisa Iordache a avut o carieră impresionantă în gimnastică, fiind medaliată la nivel mondial și european și aducând onoruri României la Jocurile Olimpice.

Cu toate acestea, la finalul anului 2021, a decis să-și încheie cariera de gimnastă și să se dedice antrenoratului. Decizia ei de a se retrage a fost influențată de accidentările repetate și de intervențiile chirurgicale pe care le-a suferit de-a lungul anilor, în ciuda faptului că avea doar 25 de ani. Cu toate acestea, Larisa rămâne o figură emblematică în sportul românesc, iar viitorul său alături de Cristian Chiriță se anunță plin de promisiuni și bucurii.

Citește și: Cu cine s-a cuplat Larisa Iordache! „Asta mi-a plăcut foarte tare la el”. Sportiva a spus totul

Potrivit elle.ro, Larisa a dezvăluit detalii despre începuturile relației lor și a subliniat că apreciază deschiderea și respectul pe care Cristian i le-a arătat întotdeauna:  „El a făcut primul pas, el mi-a scris. Eu nu prea stau foarte mult la discuții cu anumite persoane dacă nu simt un vibe și nu simt că rezonăm din punct de vedere fizic, psihic și emoțional. Și atracția contează foarte mult! Atunci, vorbind cu el, fiind și sportiv, suntem pe aceeași lungime de undă! Am avut foarte multe lucruri de vorbit! Am început să vorbim ca niște prieteni, fără nicio altă intenție, nici din partea lui, nici din a mea, cu toate că din partea lui exista o plăcere, adică îi plăcea de mine! Mie îmi place să cunosc omul întâi. Ulterior, începusem să vorbim pe Instagram cu video-uri și tot felul de lucruri, ca să ne împrietenim mai mult. Atunci, am mers să iau niște croissante și mi-a zis: „Poate îmi iei și mie unul!”. Inițial, nu am vrut, dar s-a făcut să îi iau un croissant. Ne-am văzut să i-l dau. Deci, amândoi am făcut câte un pas! Oricum, de atunci am luat-o foarte ușor, am început să discutăm, să ieșim ca prieteni. Mi-a plăcut foarte mult deschiderea lui, când mi-a spus: „Eu nu vreau să te presez cu absolut nimic și indiferent că suntem prieteni sau o să fie ceva între noi, îmi face plăcere să fiu alături de tine!”. Mi-a plăcut foarte mult această libertate pe care mi-a oferit-o. Fără presiune! Asta îmi doream! Să am pe cineva lângă mine și să ne oferim reciproc această libertate pentru că fiecare avem lucrurile noastre pe care trebuie să le rezolvăm atât în relație, cât și separat!”

Cu o carieră solidă în spate și o iubire înfloritoare, Larisa Iordache și Cristian Chiriță își îndreaptă acum privirea spre un viitor plin de noi împliniri și aventuri, consolidându-și astfel locul ca unul dintre cei mai iubiți și admirabili cupluri din lumea sportului românesc.