Cine este Luiza Rozova, fiica secretă în vârstă de 18 ani a lui Vladimir Putin! Mesajele de furie la adresa ei pe rețelele de socializare

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 dec 2022, 05:55

Luiza Rozova are 18 ani si ar fi fiica secreta a lui Putin

Sursa: Instagram

"Fiica secreta" a lui Vladimir Putin este aspru criticata pe retelele de socializare din pricina invaziei liderului de la Kremlin in Ucraina.

Luiza Rozova in varsta de 18 ani este studenta la Sankt Petersburg si se spune ca este fiica secreta a liderului de la Moscova. Tanara a fost criticata pe retelele de socializare prin mesaje dure si glume la adresa ei. Unul dintre mesaje suna cam asa: "Deja esti in buncar? Ca un sobolan?" Altii au condamnat-o pentru modul in care isi duce viata, mai precis intr-un lux ostentativ in timp ce din cauza actiunilor lui Putin, sute de morti si raniti sufera in Ucraina.

Citeste si: VIDEO Anunțul de ultim moment! Rusia ar fi folosit deja bomba hiperbarică asupra Ucrainei: "Au folosit bomba cu vid astăzi"

Cine este fiica secreta in varsta de 18 ani a lui Vladimir Putin 

Luiza este fiica unei femei de curatenie devenita multimilionara, Svetlana Krivonogikh, in varsta de 45 de ani care este actionar majoritar la o banca ruseasca.

Svetlana detine si o vila in valoare de 3 milioane de lire sterline in Monaco. Se crede ca Luiza Rozova este fiica unei foste iubite. Luiza este cunoscuta si sub numele de Elizaveta Krivonogikh. Mama ei, intr-un interviu pentru revista GQ Rusia, a dezvaluit ca seamana probabil cu Vladimir cand era tanar.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vladimir Putin nu a recunoscut-o niciodata public pe Luiza Rozova

Citeste si: Vladimir Putin și-ar fi mutat familia într-un buncăr. Unde ar fi locația secretă în care se află apropiații liderului de la Kremlin

Putin nu a recunoscut-o niciodata public pe Luiza. Luiza are 84 000 de urmaritori pe Instagram si nu a mai postat nimic de cinci luni din momentul in care Putin i-ar fi interzis sa o mai faca.

Totusi, contul ei este vizibil, iar un comentariu lasat la o imagine, este un raspuns la ce actiuni a luat Putin impotriva Ucrainei in aceste 6 zile de razboi: Esti fiica unui criminal, a unui psihopat si unui drogat!

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.