Cine este Lupu Mădălina-Andreea, vânzătoarea de produse makeup de la "Insula de 1 Milion": Locuiește în Spania și iubește pescuitul

Autor: Cristina Mocanu
Lupu Mădălina-Andreea participă la "Insula de 1 Milion" 
Sursa: Sursă Kanal D

Lupu Mădălina-Andreea participă la "Insula de 1 Milion" pentru că își dorește să câștige, iar cu banii obținuți să îi cumpere mamei o casă în Spania.

Mădălina (Lupu Mădălina-Andreea) este vânzătoare de produse de makeup și parfumuri și se pricepe la pescuit și căutat mâncare. Această își dorește să cumpere o casă în Spania pentru mama sa. Aceasta se remarcă prin energia sa, fiind întotdeauna gata să încurajeze și să inspire cei din jur și nu se lasă intimidată de fobiile pe care le are și se îndreaptă cu hotărâre spre un nou capitol din viața sa, pe "Insula de 1 Milion".

Cine este Lupu Mădălina-Andreea, vânzătoarea de la "Insula de 1 Milion"?

Mădălina are 23 de ani, 1,71 m și 52 de kg și s-a născut în Timișoara, dar mai târziu, la vârsta de 5 ani, s-a mutat în Spania împreună cu mama ei, după ce părinții au divorțat, unde locuiește și în prezent. În Spania lucrează ca vânzătoare de produse de makeup și parfumuri, de aproximativ doi ani, la El Corte Ingles.

Grădinița a făcut-o în România, iar restul studiilor le-a urmat în Spania.

Totuși pentru ea, viața nu este doar despre cariera profesională; este și despre a fi o luptătoare în viața de zi cu zi. Se pricepe la pescuit, găsirea hranei și încurajarea celor din jur, iar aceste calități o definesc ca pe o persoană deschisă, plină de viață și gata să înfrunte orice provocare pe care o va întâmpina pe insulă.

Aceasta se descrie ca fiind bună, luptătoare, o persoană foarte deschisă, care știe să se încurajeze și pe ea, dar și pe ceilalți.

Mădălinei îi place să patineze, să meargă la sală și să facă sport.

Cea mai mare frică a sa este de insecte și gândaci, iar atunci când le vede începe să țipe.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Despre viața personală a Mădălinei

Mădălina s-a mutat cu mama sa în Spania când ea avea doar 5 ani, după ce părinții săi au divorțat. Mai are un frate mai mare, în vârstă de 36 de ani. În primi ani, după ce părinții săi au divorțat aceasta a locuit cu tatăl și cu bunica. În prezent tatăl acesteia locuiește în Austria.

Mama sa are 53 de ani, s-a recăsătorit, iar Mădălina locuiește cu ea.

Tot mama acesteia a fost și cea care a încurajat-o să se înscrie la "Insula de 1 Milion", pentru că știe că este o persoană tare.

Citește și: Ei sunt cei 15 concurenți care închid lista finală a celor 50 de temerari de la “Insula de 1 milion”, show-ul care va avea premiera sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D

Participarea la emisiunea "Insula de 1 Milion" nu este doar o aventură pentru Mădălina, ci și o oportunitate de a face o schimbare în viața sa și în cea a celor dragi ei. Dacă ar câștiga, primul gând al ei ar fi să-i cumpere o casă mamei sale în Spania, o dovadă a recunoștinței și iubirii sale pentru persoanele dragi.

Mădălina Lupu-Andreea se lansează în această aventură extraordinară, pregătită să înfrunte orice provocare și să câștige pentru o cauză nobilă- iubirea pentru mama sa.