Cine este Majda Aboulumosha de la Survivor România 2021? Povestea incredibilă de viață a Faimoasei

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 20 iul 2022, 23:50
video Foto(8)

Majda Aboulumosha este una dintre cele mai provocatoare concurente de la Survivor România 2021. Are 33 de ani, este născută în Ploiești, iar de profesie este actriță și face parte din echipa Faimoșilor.

Majda Aboulumosha este concurentă la „Survivor România” 2021, sezonul 2. Actrița concurează în echipa faimoșilor din care mai fac parte Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Georgiana Lupu, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador și Simona Hapciuc.

Citeste si: Majda Aboulumosha, patru ore pe masa de operatie inainte de a pleca la "Survivor Romania!" Ce a patit Faimosa dupa ce a slabit 20 de kilograme

Prima apariție la TV a Majdei de la Survivor România 2021

Majda a apărut pentru prima dată la TV la vârsta de 12 ani, atunci Faimoasa prezenta moda. Rampa de lansare a vedetei a fost un concurs televizat, În al 9-lea cer, concurs care a ajutat-o să fie distribuită în rolul țigăncii Lenti, din telenovela „Regina”. După apariția în celebrul serial, au urmat angajamente pentru mai multe proiecte de acest gen, plus emisiuni televizate. 

A fost distribuită în mai multe telenovele de producție românească precum Aniela, Iubire și Onoare, iar recent, a jucat și în serialul Fructul Oprit.

Majda a absolvit Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Ploiești și Universtitatea Hyperion din București, specializarea Turism.

Citeste si: Mama şi fiica Majdei, primele declaraţii despre parcursul prezentatoarei TV la Survivor România: "Aş vrea să câştige, dar..."

Majda a fost căsătorită cu rapperul Maurice Jacques Yolo, iubitul din copilărie. Cei doi au împreună o fetiță, pe numele său Jacqueline Miriam, care pare sa fie copia la indigo a Majdei.  În prezent, vedeta are o relație cu omul de afaceri Mihai Ștefan, care a bifat în trecut o relație cu modelul Laurette.

Citeste si: Fiica Majdei, faimoasa de la „Survivor”, mesaj emoționant pentru mama ei: "Vreau să își trăiască acest vis..."

Majda Aboulumosha și-a regăsit tatăl după 25 de ani

Majda Aboulumosha are o poveste impresionantă de viață. Faimoasa provine dintr-o familie cu mamă româncă și tată libanez, care și-a părăsit soția și fiica pe vremea când Majda era foarte mică.

Actrița a fost părăsită de tatăl ei la vârsta de un an.

Vedeta și-a regăsit tatăl după 25 de ani de căutări. Prima oară l-a cunoscut în urmă cu 7 ani de zile. 

”El este tatăl meu natural, ca să elucidez misterul (de unde culoarea mea). Poza aceasta e făcută în urmă cu 6 ani, după 25 de ani de căutări. În spatele acestei fotografii stă, de fapt, mama mea! Ea este eroina. Tatăl meu a plecat când aveam un an.

Mami era tânără, cu mine în brațe, dar o luptătoare. Mi-a spus mereu când eu o să vreau să-l cunosc ea o să-mi fie alături. Nu i-am pus prea multe întrebări, de teamă să nu-i creez amintiri neplăcute.

Când aveam 7 ani, îmi aduc aminte că eram îmbrăcată într-un halat vișiniu și mă rugam și număram stelele. Acela a fost un moment în care am hotărât că Cel de Sus îmi va fi tată. Tot atunci mi-am pus dorinta să-mi întâlnesc tatăl natural. Știam că mă ascultă, știam că într-o zi o să se întâmple. Anii au trecut, eu îl căutam în fiecare an”, a povestit Majda Aboulumosha de la Survivor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Momente dramatice la Survivor România 2021! Majda, cărată pe brațe după ce i s-a făcut rău: „Nu mai văd!” Ce s-a întâmplat?

Majda Aboulumosha a făcut tot posibilul ca să își găsească tatăl natural și a reușit. Actrița nu și-a judecat părintele și nu a încercat să-l tragă la socoteală pentru fapta sa.

”Fără sa spun nimănui, am mers la ambasada Libiei. Mi-am făcut curaj și m-am dus sa stau de vorba cu ambasadorul. L-am rugat, in cazul in care o sa audă vreodată de el sa-i spună ca-l caută fata lui. Ca nu vrea nimic, doar sa dau mâna cu el.
După 10 zile am primit un telefon. Era colegul lui de facultate (colegul tatălui) care mi-a spus ca tatăl meu trăiește.  I-am zis ca știu! Am simțit!

Ne-am auzit pentru prima data la telefon și i-am spus ca eu când ii scriam moșului ii spuneam ca vreau sa-l cunosc de Crăciun pe tata.
Asta s-a întâmplat. Într-o lună am reușit sa-l aduc in România. Intr-o luna, de Crăciun, eu am luat masa cu tata. Am locuit împreuna o luna. Nu l-am judecat, așa cum se așteptau mulți. Știți de ce?! Pentru ca mama este o eroina. Pentru că mama a avut grijă de sentimentele mele, înainte să pună durerea ei în față”,
a mărturisit actrița.

Cum a reușit Majda de la Survivor România 2021 să slăbească

Senzuala vedetă, Majda Aboulumosha, arată ca un fotomodel, la 33 de ani. Dar nu întotdeauna s-a lăudat cu o siluetă de viespe, ca trasă prin inel, actrița luptându-se, de-a lungul timpului, cu kilogramele.

La începutul carierei, Majda a fost supraponderală. La un moment dat cântărea nu mai puțin de 90 de kilomgrame. 

Ea a povestit, pe Facebook, despre acea perioadă: “Viața e imprevizibilă și merită să lupți pentru visul tău! După cum vedeți, în imaginea în care cântăream 90 de kg, zâmbesc! Mereu mi-am dorit ca oamenii să se ghideze mai mult după suflet, decât după niște kilograme. Întotdeauna trebuie hrănit sufletul cu iubire și lăsat să transpire și pentru alții! Interiorul aduce adevărată frumusețe pe față. Tot timpul am avut încredere în mine și îmi iubeam corpul. Am ajuns să mă îngraș de la anumite blocaje emoționale pe care nici măcar nu le conștientizam”.

Citeste si: De la 100 de kg, la o silueta de manechin. Cu ce dieta a slabit Majda Aboulumosha!

Majda a povestit că a slăbit 23 kg pentru telenovela "Iubire și onoare". Ea se străduia la acea vreme să-și mascheze kilogramele în plus cu haine foarte largi.

“Perioada mea grea a fost una din cele mai frumoase perioade din viața mea, atunci a fost debutul meu în televiziune. Dacă la început am avut un rol în care fustele lungi acopereau kilogramele acumulate, iar cei din jurul meu nu mi-au zis niciodată că ar trebui să slăbesc, după a venit un alt rol, cel al unei cadâne, fără să-mi zică nimeni, am luat hotărârea să fac o schimbare, m-am gândit eu așa: “Băi, o cadână are câteva kilograme în plus, dar parcă nici chiar așa, și uite așa, la începutul serialului eram din alt film, pierdusem 23 kg. Atenție, aceasta nu este o laudă! Este o motivație, tu poți face orice îți propui! Trebuie să-ți dorești să ai grijă de ține, de sănătatea ta. Va rog frumos când vedeți că sunt anumiți oameni care nu corespund cu standardele voastre, fiți blânzi. Nu știți ce traume au sau povestea lor. Zâmbiți și aveți răbdare! Eu mi-am spus întotdeauna că, indiferent de câte kilograme o să am sau prin ce experiențe o să trec sau unde o să mă ducă viața să nu mă îndepărtez de mine, să nu uit să văd binele în mine și în oameni”.

Majda Aboulumosha, concurentă la Survivor România 2021

Majda Aboulumosha se consideră o fire puternică. Plină de ambiție, frumoasa concurentă este gata să-și depășească limitele în concursul Survivor România 2021.

Citeste si: Incredibil, roata imensa s-a prabusit peste o concurenta Survivor Romania! Majda s-a prabusit pe teren sub ochii echipei! Cum s-a intamplat totul

„Atuurile mele sunt naturalețea și ambiția. Sunt o luptătoare. Am venit la Survivor pentru că în viață nu ți se dă mai mult decât poți duce, pentru că în viață am fost obișnuită cu situații critice și le-am făcut față. Îmi doresc să ne obișnuim unii cu alții, să ne tolerăm și vreau să o fac mândră pe fetița mea”, a declarat Majda.

Telespectatorii vor putea urmări reality show-ul filmat în Republica Dominicană, patru zile din șapte. Mai exact, emisiunea Survivor România 2021, sezonul 2, va fi difuzată de joi până duminică, de la ora 20:00 la Kanal D.