Cine este Malanca Nicoleta-Florina, agentul imobiliar de la "Insula de 1 Milion": Vrea să investească în imobiliare și să o cunoască pe Nadia Comăneci

Autor: Cristina Mocanu

Malanca Nicoleta-Florina participă la "Insula de 1 Milion" pentru că vrea să se autodepășească, iar dacă ar fi să câștige ar vrea ca banii să îi investească în imobiliare.

Este agent imobiliar de 7 ani și s-a decis să se înscrie la "Insula de 1 Milion" pentru că își dorește să se autodepășească. Nicoleta spune că dacă ar fi să câștige acest show, ar vrea ca banii să îi investească în imobiliare, mai ales că mereu și-a dorit să fie independentă din punct de vedere financiar.

Cine este Nicoleta, agentul imobiliar de la "Insula de 1 Milion"?

În vârstă de 25 de ani și cu o carieră de 7 ani ca agent imobiliar, Nicoleta s-a născut în Satu Mare, dar a ales să se mute în Cluj Napoca, în urmă cu 6 ani. Aceasta are o licență, cât și un master în Drept Internațional și Internațional la Universitatea Dimitrie Cantemir din Cluj. Printre trăsăturile definitorii ale personalității sale se numără empatia și ambiția. Nicoleta se distinge prin capacitatea de a se conecta emoțional cu cei din jur și de a-i inspira prin exemplul ei.

Întotdeauna a aspirat către independența financiară și a avut mereu un spirit de luptător, refuzând să renunțe la visele sale, indiferent de provocările întâlnite în calea sa.

Despre ea spune că este o fire ambițioasă, luptătoare, liniștită, adaptabilă, grijulie și se adaptează în orice situație. Cel mai mare defect al său este orgoliul, cea mai mare slăbiciune a ei este mâncarea, iar iar cea mai mare frică a ei este să piardă.

Nicoleta a practicat baschet și gimnastică (de la 4 la 9 ani), își dorea să continue cu gimnastica, dar nu a avut posibilități materiale. Printre hobby-urile sale se regăsesc boxul (a făcut între 2016 și 2019, mai practică și acum, dar rar), tenisul, baschetul, drumețiile, sporturile extreme. Legat de bani, aceasta spune că ei reprezintă doar un confort.

Își dorește să o cunoască pe Nadia Comăneci.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși a întâmpinat dificultăți în procesul de intrare în notariat, Nicoleta nu s-a descurajat.

Își continuă parcursul cu hotărâre și determinare, concentrându-se pe dezvoltarea personală și profesională.

Nicoleta are o sensibilitate aparte pentru oamenii nevoiași și își dorește să le ofere sprijin și înțelegere.

Citește și: Ei sunt cei 15 concurenți care închid lista finală a celor 50 de temerari de la “Insula de 1 milion”, show-ul care va avea premiera sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D

Ce reprezintă pentru Nicoleta-Florina participarea la "Insula de 1 Milion"?

În ceea ce privește viața personală, Nicoleta este necăsătorită, iar legat de participarea la emisiunea "Insula de 1 Milion" reprezintă o oportunitate unică pentru Nicoleta de a-și demonstra curajul și determinarea.

Întrebată fiind de felul în care se simte știind că a fost aleasă să participe la "Insula de 1 Milion" aceasta a răspuns că: „Mă simt norocoasă, întotdeauna mi-am dorit o astfel de emisiune, de joc, să concurez la genul acesta de jocuri”. De asemenea, legat de modul în care a reacționat atunci când a aflat că va participa în cadrul acestui show, Nicoleta a răspuns: „Nimic, m-am gândit la ce o să fie, cum o să fie. Că o să apar la televizor prima dată în viața mea, eu care sunt o persoană mai retrasă și timidă”