Cine este mama care a vrut să-și arunce fetița în vârstă de șapte ani în fața mașinilor. Ce se întâmplă în aceste momente cu copilul

Author: Lavinia Medrea

Cine este mama care a vrut să-și arunce fetița în vârstă de șapte ani în fața mașinilor. Poliția a lăsat-o să plece nepedepsită

Sursa: Captură YouTube

O femeie din Constanța a primit dosar penal după ce a vrut să-și arunce copilul, în vârstă de maxim șapte ani, în fața mașinilor de pe șosea. Tragedia a fost împiedicată de trecătorii care au intervenit.

Oamenii de pe stradă au văzut o femeie alergând cu copilul în brațe pe o stradă aglomerată din Constanța, în timp ce recita ceva ce suna a descântec. Potrivit martorilor, femeia susținea că fetița ei este posedată și singura modalitate de a scăpa de „tot ce este necurat din ea” este să o arunce în fața mașinilor.

Cine este femeia care a vrut să-și arunce copilul în fața mașinii

După ce trecătorii au oprit-o să recurgă la un gest șocant, femeia a plecat cu fetița ei într-o mașină care a fost, ulterior, ridicată de poliție, după ce a fost găsită în mijlocul unei parcări, potrivit  Știri de Cluj.

Incidentul șocant a avut loc pe 3 octombrie, în Constanța.

„Astăzi, 3.10.2022,

mă aflam în drum spre casă, când dintr-o dată zăresc în fața mea o doamnă cu o fetiță în brațe. Fetița era dezbrăcată, dar acoperită cu un cearceaf peste și îi spunea descântece. Mi s-a părut ceva ciudat și am urmărit-o cu scopul de a vedea ce face.

După 5-10 minute de mers cu copilul în brațe, a pus-o jos, precizez că era în picioarele goale și a legat-o la ochi, mai precis i-a acoperit toată fața la copil cu cearșaful, după care a luat-o înapoi în brațe și a intrat în mașină, ea s-a pus

pe partea dreaptă iar fetița era afară, în fața ei și femeia o lega de mâini cu geanta!”, a spus un martor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Cine este criminalul în serie din California, suspectat de poliția din SUA că este „în misiune”. Bărbatul a ucis șase persoane până acum

”Am intervenit! Eu, împreună cu un domn din spatele meu. A luat fetița în brațe și ne-a zis că «Ea vede tot, este posedată». Și a lăsat mașina deschisă și a început să alerge. Am sunat la poliție. A vrut să arunce copilul în stradă în fața mașinilor, nu am lăsat-o să facă așa ceva! A venit poliția, ce credeți că s-a întâmplat? Au lăsat-o să plece zicând că nu are ce să-i facă! Să sperăm că rămâne în viață copilul!”, a mai spus martorul, care s-a arătat indignat de faptul că Poliția nu a intervenit.

Cum se apără femeia pentru că a vrut să-și arunce copilul în fața mașinilor

Pe numele femeii a fost deschis dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

„În cursul zilei de 3 octombrie, polițiști din cadrul Secției 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din municipiul Constanța, o femeie ar aplica rele tratamente copilului său.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat-o pe femeia în cauză, precum și pe copilul pe care îl ținea în brațe. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului. Cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt. De asemenea, polițiștii au transmis o sesizare către D.G.A.S.P.C. Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale, conform competențelor”, au declarat reprezentanții IPJ.

Citeste si: Elev de 15 ani, ucis de profesor pentru o greșeală de ortografie. Cum a fost posibil

Atunci când a fost audiată, femeia a declarat că cel mic avea febră și că, după ce a sunat la medic pentru tratament, acesta nu și-a făcut efectul, motiv pentru care l-a scos afară pentru a se răcori.

Protecția copilului a anunțat că a identificat rudele femeii și că vor lăsa copilul, cel mai probabil, familiei fetiței, până când se va termina ancheta socială a Poliției. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.